Mitől és hogy lesz valaki depressziós, illetve hogy viselkedik olyankor?
én például az vagyok sajnos :S mindegy miért...
amúgy például.Egyszer boldog,higgadt,másik másodpercben pedig minden irritálja,mindenen felhúzza magát,a legapróbb dolgon is
és teljesen lehangolódik,semmihez sincs kedve,csak ideges,legszivesebben széttörne vlmt és mindenben a rosszat látja,úgy gondolja neki már nem lesz roszabb és csak a rosz dolgokra gondol és ezeken agyal,h. miért épp neki ilyen rossz :S irtó rossz érzés.De ezt leírni nem lehet
én az voltam, súylos depresszióm volt... milyen volt? hát nálam nem voltak olyanok, hogy egyszer überboldogvagyok egyszer meg a béka segge alatt.. én mindig a béka segge alatt voltam. de annyira, hogy ezt se lehet leírni, télleg. nekem pánikbetegségből jött (ami meg a nagy semmiből jött egyik estéről a köv.reggelre).. a pánikbetegség miatt lassan begolyóztam, olyan ideggyenge lettem, hogy mikor nem volt körülöttem senki, akkor csak bámultam magam elé, azon filóztam, hogy mi a jó fenéért van ez velem, mi ez pontosan. (közbe meg a félórás "pánikrohamok" - szaporaszívverés, verejtékezés, légszomj - attól félsz hogy félni fogsz, pont mint a monkban csak az ellenkezője)
ez tartott nálam olyan 3 évig. nem ettem (mármint néha kenyeret:/) és oltári öröm volt mikor meg tudtam enni egy egész szelet pirítóst. aztán idővel kezdett enyhülni az egész. és ma tünetmentes vagyok doki nélkül. de nagyon érzékeny ezekmiatt.
L/17
Hàt én is tuti h depis vagyok. Nemtudom h mitől lehet... màr 1 éve úgy érzem magam h jelentéktelen, felesleges az életem. Bâr soha nem lennék magamtól öngyilkos. Nagyon szeretek rajzolni, de erre 1 rajzmappa csak depis rajzokkal telt meg. :(
Kb meg sem tudom mondani hogy mikor voltam utoljàra boldog. Gondolom ezt a szar érzèst a stressz okozhatja, (+ anyàm)
Rossz belegondolni, hazajön munkàból "hülyegyerek csinàld meg ezt meg azt meg amazt..." Ma arra kért h gubancoljak ki egy 20-30 m-es szögesdrótot. Nemtudom h sikerűlt de mondta h màsszak bele és gubancoljam ki. Beakadt a jobb karom 2 helyen. Kijön anyu... Segìtsek? -Hagyd csak megoldom!!! erre odajön cibàlja a karomon a szar drótot. Olyan szoros volt hogy belevàgott a karomnak kb a közepébe. Rohadtul fàj és fater vàgott ki a drótmezőből, a legkisebb baj csak az volt h nagyon ömlött a vér a karjaimból. Most is àtvérzett rajta a kötés. Ès a csalâdban ez senkit sem érdekel ( rajtam kívűl)
Szóval "ne legyen az ember stresszes" mikor màr minden ellenünk van...
Kitartàst ès tovàbbi javulàst kìvànok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!