Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől és hogy lesz valaki...

Mitől és hogy lesz valaki depressziós, illetve hogy viselkedik olyankor?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én például az vagyok sajnos :S mindegy miért...

amúgy például.Egyszer boldog,higgadt,másik másodpercben pedig minden irritálja,mindenen felhúzza magát,a legapróbb dolgon is

és teljesen lehangolódik,semmihez sincs kedve,csak ideges,legszivesebben széttörne vlmt és mindenben a rosszat látja,úgy gondolja neki már nem lesz roszabb és csak a rosz dolgokra gondol és ezeken agyal,h. miért épp neki ilyen rossz :S irtó rossz érzés.De ezt leírni nem lehet

2009. júl. 15. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
neki már nem lesz JOBB *
2009. júl. 15. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:

én vagyok

amúgy a stressz

2009. júl. 15. 22:01
 4/12 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint én is depis vok vmennyire.és te leplezed a családod előtt?vagy ők tudják h mért vagy ilyen.bocs h kérdem csak tanácstalan vok
2009. júl. 16. 08:55
 5/12 anonim ***** válasza:

én az voltam, súylos depresszióm volt... milyen volt? hát nálam nem voltak olyanok, hogy egyszer überboldogvagyok egyszer meg a béka segge alatt.. én mindig a béka segge alatt voltam. de annyira, hogy ezt se lehet leírni, télleg. nekem pánikbetegségből jött (ami meg a nagy semmiből jött egyik estéről a köv.reggelre).. a pánikbetegség miatt lassan begolyóztam, olyan ideggyenge lettem, hogy mikor nem volt körülöttem senki, akkor csak bámultam magam elé, azon filóztam, hogy mi a jó fenéért van ez velem, mi ez pontosan. (közbe meg a félórás "pánikrohamok" - szaporaszívverés, verejtékezés, légszomj - attól félsz hogy félni fogsz, pont mint a monkban csak az ellenkezője)

ez tartott nálam olyan 3 évig. nem ettem (mármint néha kenyeret:/) és oltári öröm volt mikor meg tudtam enni egy egész szelet pirítóst. aztán idővel kezdett enyhülni az egész. és ma tünetmentes vagyok doki nélkül. de nagyon érzékeny ezekmiatt.

L/17

2009. júl. 16. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:
+házifeladatra ráborulás, bőőőgés, az az igazi klinikai eset.
2009. júl. 16. 22:02
 7/12 anonim válasza:
Sziasztok! Sajnos én is depressziósnak mondhatom magam. Eddig nem voltak testi tünetek, de manapság állandó kísérőim. Szívverés, légszomj, félelemérzet, hogy mikor leszek rosszul, pánikrohamok, szóval ezek hűséges kísérőtársak. Néha ugyan vannak pihenőidőszakok, amikor megszűnnek a tünetek, de ez max 1-2 hét, és minden kezdődik újra. Voltam orvosnál, mert egy időben szédültem folyamatosan, de hát ugyebár senki nem tud semmit. Végül én lettem a saját orvosom, megpróbálom kezelni a helyzete és megnyugtatni magam. De ki tudja, hogy ez meddig lesz az életem része.....!
2009. júl. 17. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól lesz az ember depressziós, ha önhibáján kívül, vagy saját magának köszönheti, és csalódás kudarc éri. Nem egy, sok. évekig temet magában, nem kidob.
2013. jún. 3. 16:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Az még átlagos ha jó és rossz kedved is! Az nem depresszió ha néha rossz kedved van! Az a depresszió mikor sosincs jó kedved, semmibe se találod az örömöt! Például régen imádtál focizni de már ma nincs hozzá kedved! Magyarán bármit teszel nincs örömforrásod!
2014. ápr. 7. 14:46
 10/12 anonim válasza:

Hàt én is tuti h depis vagyok. Nemtudom h mitől lehet... màr 1 éve úgy érzem magam h jelentéktelen, felesleges az életem. Bâr soha nem lennék magamtól öngyilkos. Nagyon szeretek rajzolni, de erre 1 rajzmappa csak depis rajzokkal telt meg. :(

Kb meg sem tudom mondani hogy mikor voltam utoljàra boldog. Gondolom ezt a szar érzèst a stressz okozhatja, (+ anyàm)

Rossz belegondolni, hazajön munkàból "hülyegyerek csinàld meg ezt meg azt meg amazt..." Ma arra kért h gubancoljak ki egy 20-30 m-es szögesdrótot. Nemtudom h sikerűlt de mondta h màsszak bele és gubancoljam ki. Beakadt a jobb karom 2 helyen. Kijön anyu... Segìtsek? -Hagyd csak megoldom!!! erre odajön cibàlja a karomon a szar drótot. Olyan szoros volt hogy belevàgott a karomnak kb a közepébe. Rohadtul fàj és fater vàgott ki a drótmezőből, a legkisebb baj csak az volt h nagyon ömlött a vér a karjaimból. Most is àtvérzett rajta a kötés. Ès a csalâdban ez senkit sem érdekel ( rajtam kívűl)

Szóval "ne legyen az ember stresszes" mikor màr minden ellenünk van...

Kitartàst ès tovàbbi javulàst kìvànok mindenkinek.

2014. júl. 24. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!