28 éves vagyok egy 14 éves lelkével. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 04:08
2/11 anonim 

válasza:

Nem tudom, de szerintem direkt úgy fogalmaztál, hogy lehessen belekötni a kérdésedbe. Nos, kezdjük azzal, hogy milyen egy 14 éves? És milyen egy 28 éves? Van egy szabály, ami szerint ilyen egy normális 14 éves, vagy olyan egy normális 28 éves? Ki mondja meg? Ez mind szubjektív. Illetve attól függ, honnan nézzük.
Szeretném ezek után ha válaszolnál arra a kérdésre, hogy: Te hogy látod magad 28 évesen? Milyen is vagy valójában?
4/11 anonim 

válasza:

Az életed is kb. ott tart, mint 14 éves korodban kellett volna?
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos igen.
2012. júl. 22. 16:06
8/11 anonim 

válasza:

Halljuk. Különben nem tudunk segíteni.
9/11 anonim 

válasza:

Bakker én 46 vagyok és az én lelkem sem öregedet 30 éve.
Tudod Isten elkövetett egy nagy hibát mikor az embert megteremtette. A teste megöregszik ,de a lelke örökké fiatal marad.
10/11 anonim 

válasza:

Fiú, vagy lány vagy? Én úgy érzékelem, hogy nagyon finom és érzékeny lélek vagy. Írj bővebben-szívesen segítek. Denisz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!