Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Voltál már depressziós? Hogy...

Voltál már depressziós? Hogy sikerült kigyógyulni belőle, és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Légyszi írjatok kort és nemet is!
2009. júl. 14. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Voltam.

A kigyógyulásban segített a Titok című könyv és film, egy-két rendes ember és a sport. Pár hónap alatt teljesen kigyógyultam, de azért hagyott nyomokat bennem.

19/F

2009. júl. 14. 20:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
18/L vagyok és az vagyok, de még nem sikerült kigyógyulnom belőle. De amikor takarítók, sosincs rossz kedvem, vagy így feldobódok tőle egy kicsit. Mástól nem igazán
2009. júl. 14. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Egész életemben az voltam, általános iskola kezdetével megkezdődött a pszichológushoz járkálás is, beszélgetés, gyógyszerezés, bentlakásos klinikán is voltam hónapokig, most itt vagyok 25 évesen és semmi nem változott. Nekem nem sikerült kigyógyulni. Már nem is próbálok csak mindent megteszek hogy minél hamarabb vége legyen az elcseszett életemnek. Lány vagyok.
2009. júl. 14. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Voltam majdnem 3 évig. De már kigyógyultam, környezetváltozás és egy hosszú külföldi nyaralás segített, és közben teljesen elhagytam a gyógyszereket.

1 év után teljesen rendben lett velem minden.

A gyógyszerektől függő leszel és teljes agymosás lesz a vége ha sokáig szeded.

2009. júl. 14. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Évekig az voltam, kilábalásokkal és visszaesésekkel, rengeteg gyógyszerrel. Mára nem vagyok kimondottan depressziós, de jó kedvem sincs, enyhe nyomott hangulatban élek, úgy hívják, disztímia.
2009. júl. 14. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyukám volt vagy másfél évig aztán beszedett egy pár féle gyógyszert, és az egyik hatott, és rögtön meg gyógult tőle, mintha kicserélték volna, és azóta is olyan!! (pedig már réges rég nem szedi)
2009. júl. 14. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy szép hosszú külföldi nyaralás gyógyított ki. A pszichológusnak nem sikerült.

17/F

2009. júl. 15. 02:19
 8/8 anonim ***** válasza:

sehogy!

16L.

2009. júl. 15. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!