Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy szültem. 14 évesen. És álmomban mindenki tök jól fogadta, gratuláltak meg minden én meg kétségbe voltam esve mert nem tudtam ki az apa. Mivel még szűz vagyok. Kétségbeesetten, sírva felhívtam a barátomat, hogy elmondjam neki hogy mi történt,közben azt is megmondtam neki, hogy nem csaltam meg és fogalmam sincs hogy lett gyerekem, erre ő halál nyugodtan csak ennyit kérdez: Hány kilo a gyerek?

Aztán kb. itt felébredtem...

2009. júl. 14. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szülés: Szerencsés és kedvező álomszimbólum. Sok tervünk és vágyunk van, amelyket képesek vagyunk elérni, újat teremteni. Változást jelenthet két életszakasz között. Nők esetében elégedettséget jelent, férfiak esetén kedvező alakotóerőt jelent.
2009. júl. 14. 11:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Írok egy másik változatot :)

A szüléssel álmodni nagyon jó jel. Azt jelenti, hogy olyan emberek vagyunk, akik nagyfokú kreativitással rendelkeznek. Az ilyen embereket mindig hajtja valami kényszer, hogy létrehozzanak valamit, és többnyire addig nem nyugszanak, ameddig meg nem valósítják. A kreativitás, és a kitartás mellett még egy másik jó tulajdonságot is jelent. Ez pedig nem más, mint a leleményesség. :-)

forrás: Nagy Álmoskönyv

2009. júl. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!