Csak én érzem azt hogy ez a világ nem izgalmas?
A bnőmmel pont beszélgettünk az alkonyatról ( ne szóljatok le lécci nem ez a lényeg)
És nagyon elszomorodtunk azon hogy semmi izgalom nincs a világba.
Nincsenek katasztrófák .. jólvan bankrablás stb..
De semmi extra már mindenkit a pénz hajt és nem akarnak rendesen élni..
A másik meg h emiatt kialakult egyfajta realitás h nincsenek misztikus lények stb.. holot vannak kis bizonyítékok..
A bnőmmel el is tereltük a szót mert már ott tartottunk h valyon a ahalál után mi lesz..
Miért ennyire unalmas az élet .. most nem az ejtőernyőzésre gondolok.. hanme egy kis izgalom még egy gyilkos fókák támadása is jó lenne csak valami izgalom
Neked az lenne az izgalom ha valami katasztrófa történne. Ezt így leírtad. Ez egyrészt önmagában egy kicsit beteges, ami neked izgalom az másnak a halál lenne nagyeséllyel, és mi van akkor ha egy jókis természeti katasztrófában mondjuk eltörne a gerinced és tolókocsiban élhetnél életed végéig, megvakulnál és bottal tapogathatnál, vagy könyöktől elveszítenéd az egyik karod, vagy esetleg egy rokonod. És ezután ránéznél másra, aki meg tökre örülne hogy végre volt egy kis izgalom, akkor vajon kiakadnál-e rá? Remélem érzed a párhuzamot.
A katasztrófa nem jó.
Az hogy misztikus lények vannak-e egy más kérdés, én is szívesen hinném hogy igen :)
Amikor középsulis voltam, én is unalmasnak találtam a mindennapokat, főleg miután megnéztem egy izgi filmet. Ha még a hatása alatt vagy egy ilyen mozinak, akkor szinte odaképzeled mindenhova a sztorit, és azt, hogy te vagy a hős belőle :-))) Nekem olyan álmodozásom volt, .... Húú, de ciki...:-)) Szóval, azt képzeltem sokszor elalvás előtt, hogy a sulit terroristák szállták meg, és akiket nem szerettem, azoknak csupaszra kellett vetkőzniük, vagy valami hasonló megalázás, de minket sem kíméltek, engem például azzal a hapsival bilincseltek össze, aki pont tetszett :-)) Na, én ilyen ábrándozós voltam. Szerintem ez természetes ebben a korban. Ma már tudom, hogy egy terrorista támadás micsoda katasztrófa és szörnyűség.
28/L
Misztikus lények szerintem nagy valószínűséggel léteznek, hiszen a vélhetően végtelen világűrben máshol is kialakulhatott élet.
Katasztrófák nélkül megvagyunk, de ha így haladunk akkor sajnos majd pont mi, a túlnépesedett emberiség fogjuk előidézni a legnagyobbat és még lehet meg is éljük. :-(
De én nem fogom élvezni, az száz.
Köszi a további válaszokat.
Tudom h egy természeti katasztrófa szörnyű dolog lenne.
És most ezt leírom annak ellenére h le fogtok szólni.
Ha én megnézek egy hurrikános vagy ilyesmi filmet és amikor happy end lesz .. hiányérzetem támad udom h szörnyű lehetne de miután vége az egésznek újra "normális" lesz az életük.
És ez annyira más érzés..
És az a legnagyobb baj h tisztában vagyok abban h szörnyű lenne egy katasztrófa de így meg unalmas.
Nehogy már azt mondd, hogy nem vagy egy elkényeztetett, kis szűklátókörű p*csa, mert hogy egy 10 éves lenyom téged agyszkanderban, az teljesen biztos.
Az élet, a természet tele van csupa izgalmas, csodálatos és megrendítő dolgokkal. Ha kinyitnád a szemed, elkezdenél körbenézni a világban, megismerni a környezeted, vagy utazni, vagy akármi más, akkor nem gondolkodnál így.
És már bocs, de csak egy fogyatékos ember hiszi azt, hogy milyen király lehet egy tornádót túlélve visszamenni a porig rombolt lakásodba, amiért évtizedekig güriztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!