Mit cisnáljak? Elegem van nem értitek? Unom az egész k. életem. Mi van már?
Figyelt kérdés
Utáljatok gyerünk.. mindenki.. nekem cska unalom jut és magány hajrá!2012. júl. 16. 00:45
31/38 A kérdező kommentje:
Jobban:) most nem vagyok megőrülve,de a probléma még mindig megvan. Tudjátok engem már semmi se tesz boldoggá. FOgalmamsincs mit kezdhetnék magammal:( Segítetek? Azt se tudom mik vannak a világban. Egy ember van,aki szeret a barátom. A csládom utál nem tudom az okát..el is vertek sokszor..nagyon barátok sem jutnak.
2012. júl. 16. 15:46
32/38 anonim válasza:
Tessék, van egy barátod, akár boldog is lehetnél. Miért nem vagy vele állandóan? Ha ő szeret téged, vele foglalkozz, ne másokkal. :D
33/38 A kérdező kommentje:
jaj én nagyon szívesen lennék vele mindig:D de annyira elfoglalt..ígyis vele voltam 4 napot egyfolytába..nem lehetek mindennap vele sajnos:(
2012. júl. 16. 19:42
34/38 anonim válasza:
Mondjuk ebben is igazad van. Még egyszer kérdezem: Valami kreatív hobbi esetleg? Rajzolás? Zenélés?
35/38 A kérdező kommentje:
zenélés esetleg zongora vagy gitár csak akkor zenesliba kéne menni annak meg májusban volt a ,,válogatója".
Még a sportok vonzzanak engem.rÉGEBBEN is sportoltam voltam Eb-n is:D csak nagyon nagyon drága:( biciklim meg nincs. Futni szeretek de egy idő után megunom azt is. Viszont van görkorim:) Csak jó lenne egy társaság hozzá. Táncolás érdekel.
2012. júl. 16. 20:03
36/38 anonim válasza:
No, a gitározással kapcsolatban azt tudom tanácsolni, hogy hagyd a zenesulit a fenébe, szerezz egy gitárt, és otthon internetről tanulj. Én is azt csináltam, nem is vesztettem sokat, rövid zeneiskolai tagságom alatt ezerszer untam meg a népdaltöredékeket.
37/38 A kérdező kommentje:
Mennyibe van egy gitár?
2012. júl. 16. 20:16
38/38 anonim válasza:
Igazából az csak attól függ hol, meg milyet akarsz venni. Ilyen-olyan boltokban már kapni 5-7 ezer pénzért is, de ennyi pénzért nejlon húros gitárokat adnak. Inkább költs egy kicsit többet, és vegyél egy normális fémhúros gitárt, a legolcsóbbat csak akkor vedd, ha nincs más lehetőség. Egyébként vaterán érdemes nézelődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!