Igen, én is osztályelső vagyok és a többiek -nem lekezelőek, nem ez a jó szó - inkább irigykednek meg kibeszélnek ahogy csak tudnak
ezért nem is barátkozom velük
20/L
2012. júl. 8. 10:46
2/10 anonim válasza:
Nálunk az első tanulónak is a legjobb átlaga 3,8 volt szóval nálunk ilyen stréberek nem voltak ezért elég összetartó csapat alakult ki senkit nem nézett le senkit. Ja és csak fiúk voltak az osztályban.
2012. júl. 8. 11:33
3/10 anonim válasza:
Igen, engem is sokan strébereztek régen, amíg ki nem álltam magamért.
2012. júl. 8. 11:39
4/10 anonim válasza:
Nállunk nem, pont hogy szeretik őket.
2012. júl. 8. 12:19
5/10 anonim válasza:
Sokan nincsenek tisztában a stréber szó jelentésével.
A jó tanuló nem mindig stréber.
2012. júl. 8. 12:47
6/10 anonim válasza:
Pontosan!:)
2012. júl. 8. 13:04
7/10 anonim válasza:
Hát én is osztályelső voltam mindig is(most is az lettem) de nem beszélnek kis soha, mert túl jó kapcsolatban vagyok velük ahhoz, hogy ilyesmi miatt megromoljon a viszonyunk...
Inkább csak szórakoznak vele, hogy "Na ... itt van velünk, akkor mi csapatunk fog nyerni úgyis"..meg h "Na ... úgy is tudja, kérdezd meg" azt csak röhögnek...persze azért én sem mindent tudok
Viszont az osztály 2. legjobb tanulóját tényleg stréberezik...és nem is szeretik..De ez csak azért van mert ő tényleg elég fura meg mulya ...de attól még én nem cikizek senkit sem és nem stréberezek..Jobb mindenkivel megértőbb lenni:)
16/L
2012. júl. 8. 13:58
8/10 anonim válasza:
Van az a klikk, akiknek kell a házija, meg le kell másolni róla az olvasónaplót, házidolgozatot stb., azok benyalnak neki tövig. A másik tábor meg lenézi, meg azt is, akik nyalnak neki. Kb. ez a felállás.
2012. júl. 8. 15:56
9/10 anonim válasza:
nálunk én vagyok az osztályelső. de nem vagyok az a klasszikus stréber, vannak balhéim, mindig kiállok a magam és mások igazáért. divatosan öltözködöm, sokat lógok a haverjaimmal. megengedem h puskázzanak, segítek nekik a dogákban, sokszor az egész osztály rólam másolja a leckét. néha lestrébereznek amikor pl. maximális pontszámú a dogám vagy csak nekem ötös.de én csak röhögök ezen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!