Mikorra várható az, hogy megjön a menstruációm?
Az lenne a kérdésem, hogy mikorra várható, hogy megjön? 14 éves vagyok, 160cm és 43kg. Szerintem a koromhoz képest azért elég vékony is vagyok.. és próbálok hízni, de nem nagyon sikerül..
Visszatérve .. már korábban volt olyan időszak, hogy megjött..mert folyt belőlem a vér is rendesen..de aztán hónapok elteltével semmi.. :S (Pedig már szinte mindenhol elég szőrös.) Kíváncsi lennék a válaszokra.. előre is köszönöm :)
Az elején még természetes, hogy nem áll be rendesen. Én is nagyon vékony vagyok és nálam is ugyan ez volt. :)
Örülj, ameddig nincs meg! Esetleg ha szoktál citromos dolgokat inni/enni, akkor hanyagold, mert az is késlelteti. De egyébként ne aggódj, a többieknek már mondhatod így is, hogy megjött! :D
Tényleg ne aggódj, nekem 2 év után állt be rendesen, addig csak hébe-hóba... Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!