Van még más is így? Magányosan. Rémülten?
Sziasztok..megint..
Úgy egy éve tettem fel egy kérdést itt, hogy miért szemetek velem az emberek, többeteknek még küldtem is képet, de akkor nem fikáztak le, nem tudom miért.
Azért nem tudom mert mások megteszik, vagy legalábbis szerintem. Olyan érzésem van amikor megyek az utcán, vagy elmegy mellettem pár ember, mintha röhögnének rajtam, vagy összesúgnának mögöttem: látod azt a h*lye gyereket?
Mások meg -néha idegenek is- dicsérnek, hogy milyen jóképű vagyok... De szerintem csak a bolondját járatják velem. Most, hogy így leírom megint nem tűnik túl értelmesnek, de mindegy, mert amikor ott vagyok kinn az emberek között..legszívesebben elbújnék valahova, vagy valami, csak ne lássanak.
Ha röhögnek az utcán valahol messze, akkor rögtön azt gondolom, hogy rajtam röhögnek, hogy mutogatnak rám :(
'Nézd azt a nyomor\ékot, ezek teszik tönkre a társadalmat'
Általában c*gányok, vagy 8 általánost végzettek teszik ezt, de akkor is.. Miért kell ilyen gonosznak lenniük velem? Én sosem bántottam őket, nem is érdekel, hogy milyenek. Legszívesebben csak sírnék egész éjjel, hogy ilyen a világ :'( Miért ilyen gonoszak az emberek? Miért flegmák? Miért g*ciznek egymással? Miért? Miért kell
bizonyítani, hogy ő a több amikor egy RETKES poharat nem tett le az asztalra? És nem is fog.
Ebbe én beleőrülök! Állandóan csak a sz*r, még sz*rni se hagyják az embert mert a WC papíron is minták meg reklámok vannak, meg mindenből csak állandóan a szó folyik, a teljesen fölösleges dolgok ajnározása :( A h*lye TV-ben a hülye rádiókban...
áh.
Régen én elég naiv voltam, talán ezért is fáj ennyire ez, hogy rá kellett jönnöm, hogy ilyenek az emberek. Bántják egymást és sehol sincs senki aki meggyógyítaná a sebeinket. Még egy szerencsétlen kóbor kutyába is belerúgnak. Fáj ez nekem.
Sosem voltam gonosz, vagy gyűlölködő, de most már nem tudom mikor szakadok el végleg, s nem tudom mihez kezdek akkor. Talán beverem egy ilyen rohadé k képét, talán kivonulok a világból, talán öngyilkos leszek. Mindegy, a lényeg csak annyi, hogy engem már senki ne temessen el, az én sírom fölött ne tartson ez a faj ceremóniát, senki se tudjon arról, hogy meghaltam, vagy, hogy valaha is éltem.
Szüleim idegbeteg h*lyék, csak kiabálni tudnak, egymással is meg velem. No meg id*ótát nevelni a kölykeikből. A testvérem pozitívan id*óta, segg h*lye, de legalább törtet. Ennek lesz eredménye. Én megvalósíthatnám amit akarok, de ilyen lelki állapotban képtelen vagyok koncentrálni huzamosabb ideig. Azért remélem sikerül. Talán összejön és addig nem omlok össze. Bár az én lelkemnek már mindegy, én már eltörtem. Mások meg röhögnek ezen. Egyszer majd megunom és példát statuálok. Egyszer majd, ha látom, hogy belerúgnak valakibe odamegyek és én is akkorát rúgok a szemétkedőn amekkorát csak lehet. Megtehetném, jó érzés lenne. A baj csak az, hogy ezek a majmok ezt is kihasználnák. Lenne tartalom az *dióta show-jukhoz. Egy kiforgatott hír: a bolond megvert egy tisztes állampolgárt! Aztán mutatják a sittes b*zi képét. Hm..
Na mindegy, kár, hogy ilyen összefüggéstelenül írok, bocsánat érte s értem.
Egy 20 éves srác :(
Mintha én írtam volna.. Mondjuk én is csak 8 általánost végeztem. :)
Ha elmegy mellettem egy ember és meghallom azt,hogy ,,Úristen" ,akkor elmegy az életkedvem ,mert azt hiszem rám mondják. Meg amikor röhögnek dettó ugyanezt érzem.. és én is elfutnék az utcán az emberek elől..
A boltba is alig merek lemenni ,mert múltkor is két ,,pics*" ,bocsi a kifejezésért elment mellettem és ciccegtek -,- " tényleg nem értem ,miért nem leeht békén hagyni. Meg az eladók is elég bunkók.. Mindig köszönök hangosan ,de szerintem a korom miatt észre se veszik..
Mondjuk én elég érzékeny is vagyok.. Ráadásul visszahúzódó is.. Most lesz gólyatáborom ,de nagyon félek és valahogy szerintem kihúzom magam alóla.
14/L
Valahogy a WC papíron is reklámok résznél kezdtem azt gondolni, hogy ez valami vicc. Bár lehet, hogy csak a miénken nincsen...
Paranoiás vagy és önbizalom hiányos. Én pont lesz*rom, hogy ki röhög rajtam, ha egyáltalán tényleg ez történik. A te esetedben talán még soha nem történt ez meg, vagy csak 1-2x. Csak képzelődsz. És ha mégis rajtad röhögnek? Akkor mi van?? Semmi nincs! Lett egy jó napjuk. Neked meg ettől sz*r? Tényleg? Megéri? Jó így neked? Nem? Akkor sz*rd le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!