Hogyan döntsem el, hogy mi akarok lenni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy amiben tehetséges vagyok meg amit szeretek, stb..de azt sem tudom hogy miben vagyok tehetséges és olyan sincs amit igazán szeretek csinálni.és már 11.-es leszek.2012. júl. 5. 17:22
1/4 anonim válasza:
én sem, tudom...omst megyek 10.be és soha nem tudtam semmit...sok mindenhez van tehetségem, de úgy igazán amit szeretnék olyan nincs...nekem mindenki aztmondja majd jön magától ami akarsz lenni és ami leszel, az univerzum úgyis a legjobb döntést hozza meg majd
2/4 anonim válasza:
Van néhány teszt a neten, érdemes megcsinálni.
3/4 A kérdező kommentje:
de neked legalább sok olyan van amiben tehetséges vagy:p:)
2012. júl. 6. 14:33
4/4 anonim válasza:
2# kommentelő, hát kitöltöttem egy 72 kérdésest k*rva jó mert ezt adta ki: E:83% N:56% F:56% J:56% , azt írja ami közeli van az 50hez az egyszer így egyszer úgy viselkedhet... szóval én nagyából midenenhogy viselkedhetek ami Evel kezdődik. Ez megérte mert mégjobban nem tudom eldönteni mi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!