Ha van egy átlagos képességekkel rendelkező ember nem fanatikus valamilyen szinten minden érdekli de semmi se annyira hogy a életét arra az egy dologra áldozza mondhatnánk azt is eggyé vált Istennel az mit csináljon?
Sétálgasson fel alá? Meditáljon? örüljön hogy lyuk van a seggén? Forduljon orvoshoz? Pénzért árulja a sületlenségeket? Vagy csak üljön ki a kerítés elé mint az öregek?
Régebben nem foglalkoztam ilyen marhaságokkal dolgoztam reggeltől estig, Most ráérek ami hihetetlen ebben az országban, persze engem is behúztak svájci frank hitel stb túl vagyok rajta elmúlt a birtoklási vágyam felértem a létra tetejére mondjuk nekem nagyon kicsi létrám volt mindenesetre magasabbra nem akarok mászni kertészkedem néha de nem vagyok kertész nyúlat tartok de nem vagyok tenyésztő évekig árut szállítottam de nem vagyok sofőr nem iszom nem dohányzom még csak nem is drogozom pedig már páran megtaláltak vele.Szóval értem én hogy mindenkinek egyedi útja van mennék is és mezítláb is akár de van feleségem akit szeretek őt szolgálom szívből :) bár volna két életem nevetnék mindenen....... így is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!