Jelent valamit, ha mindig bal oldal felé húzok?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy nektek szokott-e ilyen érzésetek lenni, hogy valamelyik oldalatokra húz a testetek? Mindig lépés közben balra haladok. Gyakran az ablakok mellett azt érzem, hogy a bal vállamnál fogva ki kell esnek és csupa ehhez hasonló...tudom, hogy bután hangzik, de vajon mit jelent ez?? Vagy mitől van?:D2012. júl. 2. 23:00
3/5 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak én jobbra:DD
4/5 A kérdező kommentje:
:D
2012. júl. 5. 23:41
5/5 anonim válasza:
Ertem. Egyertelmuen nem szabad elhanyagolnod ezt a problemat. Ez egyaltalan nem egeszseges. Rengeteg oka lehet pl: egyensulyzavar, gerincferdules, es meg sok minden mas. Azt javaslom neked keress fel egy dokit mert fesobb esetleg baj lehet belole. Tudod minden rossz dolog apro jelekkel indul es ha nem fordulunk idoben egy szakemberhez, barmi megtortenhet. Inkabb menny el es vizsgaltasd ki magad. Szerintem sokkal jobban fogod erezni magad miutan beszeltel egy dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!