Mennyire vagyok átlagos? (Bővebben lent. ) 14/L
Szeretek rajzolgatni, verseket, történeteket olvasni,/írni, nem vagyok fent Facebookon (mert utálom) stb. Szerintetek ez átlagosnak számít a korosztályomban?
Az ismerőseim többsége szereti magáról azt hinni, hogy olyan nagyon különleges, de én nem azért kérdezem, mert én is ezt akarom hallani, hanem mert unatkoztam, és eszembe jutott. :)
Lehetőleg értelmes válaszokat szeretnék. :)

Hidd el,hogy te is átlagos vagy,
A legtöbb 14 éves szeret rajzolgatni, verseket,történeteket írni,olvasni. Nagyon sokan nincsenek fent a facebookon.
Amikor én 14 éves voltam,én is ezeket csináltam..és én is csak egy átlagos lány voltam.
19/L

Átlagosnak nem mondanálak, mert te az átlagostól műveltebb vagy (nem is kicsit :) ). És azért, mert a mai 14 évesek nem "verseket, történeteket olvasni,/írni" szoktak, hanem bulizni, cigizni, meg netezni ilyen értelmetlen dolgokat, legalábbis itt nálunk.
Szóval te "átlag feletti" vagy. :D

Kedves 1. válaszoló, idézlek:
"A legtöbb 14 éves szeret rajzolgatni, verseket,történeteket írni,olvasni."
...na akkor gyere el a kis falunkba, nézd meg, hogy itt milyen a helyzet.
/2. válaszoló voltam/

"nem vagyok fent Facebookon"
Ebből már lehet következtetni hogy nem vagy átlagos

az a gond a kortársaiddal, hogy mindenki cefet mód különlegesnek, átlag felettinek érzi magát.
a képzőművészeti suliban, ahova járok, szoktam látni a felvételizőket. viszik a várkastélyt( amit úgy rajzolnak meg mint a tízéves húgom), a herceg kisasszonyt( amit úgy rajzolnak meg mint a tízéves húgom), és a gesztenyepacit (amit úgy csinálnak meg mint a tízéves húgom). és így felvételiznek az ország egyik legjobb képzőművészeti szakközepébe.
Ez az... De ezen az "úgy csinálnak meg mint a tízéves húgom" szöveg jó. :D
Nekem volt olyan osztálytársam, aki minden szünetben fotózta magát a két kiló alapozójával a fején a "szupiii kis pinkcsy telójával", aztán töltötte fel profilképnek. És folyton azzal jött, hogy ő milyen szépecske meg vékonyocska, meg ő minden férfi álma. (Igazából egy elkényeztetett, -bocsánat a kifejezésért - dagadék volt -bár megjegyzem, lehet, hogy smink nélkül fele olyan nehéz lenne.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!