Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire vagyok átlagos?...

Mennyire vagyok átlagos? (Bővebben lent. ) 14/L

Figyelt kérdés

Szeretek rajzolgatni, verseket, történeteket olvasni,/írni, nem vagyok fent Facebookon (mert utálom) stb. Szerintetek ez átlagosnak számít a korosztályomban?

Az ismerőseim többsége szereti magáról azt hinni, hogy olyan nagyon különleges, de én nem azért kérdezem, mert én is ezt akarom hallani, hanem mert unatkoztam, és eszembe jutott. :)

Lehetőleg értelmes válaszokat szeretnék. :)

2012. jún. 26. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hidd el,hogy te is átlagos vagy,

A legtöbb 14 éves szeret rajzolgatni, verseket,történeteket írni,olvasni. Nagyon sokan nincsenek fent a facebookon.

Amikor én 14 éves voltam,én is ezeket csináltam..és én is csak egy átlagos lány voltam.

19/L

2012. jún. 26. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Átlagosnak nem mondanálak, mert te az átlagostól műveltebb vagy (nem is kicsit :) ). És azért, mert a mai 14 évesek nem "verseket, történeteket olvasni,/írni" szoktak, hanem bulizni, cigizni, meg netezni ilyen értelmetlen dolgokat, legalábbis itt nálunk.

Szóval te "átlag feletti" vagy. :D

2012. jún. 26. 19:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Kedves 1. válaszoló, idézlek:

"A legtöbb 14 éves szeret rajzolgatni, verseket,történeteket írni,olvasni."

...na akkor gyere el a kis falunkba, nézd meg, hogy itt milyen a helyzet.

/2. válaszoló voltam/

2012. jún. 26. 19:25
 4/11 anonim ***** válasza:

"nem vagyok fent Facebookon"

Ebből már lehet következtetni hogy nem vagy átlagos

2012. jún. 26. 19:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2012. jún. 26. 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:

az a gond a kortársaiddal, hogy mindenki cefet mód különlegesnek, átlag felettinek érzi magát.

a képzőművészeti suliban, ahova járok, szoktam látni a felvételizőket. viszik a várkastélyt( amit úgy rajzolnak meg mint a tízéves húgom), a herceg kisasszonyt( amit úgy rajzolnak meg mint a tízéves húgom), és a gesztenyepacit (amit úgy csinálnak meg mint a tízéves húgom). és így felvételiznek az ország egyik legjobb képzőművészeti szakközepébe.

2012. jún. 26. 19:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Ez az... De ezen az "úgy csinálnak meg mint a tízéves húgom" szöveg jó. :D

Nekem volt olyan osztálytársam, aki minden szünetben fotózta magát a két kiló alapozójával a fején a "szupiii kis pinkcsy telójával", aztán töltötte fel profilképnek. És folyton azzal jött, hogy ő milyen szépecske meg vékonyocska, meg ő minden férfi álma. (Igazából egy elkényeztetett, -bocsánat a kifejezésért - dagadék volt -bár megjegyzem, lehet, hogy smink nélkül fele olyan nehéz lenne.)

2012. jún. 26. 20:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, átlagosnak számít.
2012. jún. 26. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
pontosabban:"a társadalom által felállitott és tizenéveskről alkotott morálnak megfelelö" kasztba vagy beskatulyázva.az ember alapból birkatermészet és lételeme a társaság,és ha ennek az az ára hogy azt kelljen csinálnia amit sokezer másik,akkor megteszi,ha nem is akarja feltétlen.ez mindenre igaz,ők csak egy másik kategória , és a beszűkült látásmód következtében jött létre az "itélőképesség" ezek fényében.a saját egyéniségével*mindenki rendelkezik,azonban ezentúl csak egy hangya a bolyban,legyen az akárki.innentől pedig irreleváns még a kérdés is.már csak mert szubjektiv alapból.tehát én biztos nem az átlagos" kategóriába sorolnálak hanem a deviantba alapból.
2012. jún. 26. 22:27
 10/11 anonim válasza:
Átlagos. Otthon laksz, szüleid pénzén élsz, naponta számítógépezel? Nem kell túlragozni, ha meglátod a különbséget mások és te közted.
2012. jún. 27. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!