Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon rossz a hangom, de...

Nagyon rossz a hangom, de minden álmom, hogy egyszer énekesnő lehessek. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz hangom van, énekórán, mikor kihívnak felelni, nagyon hamisan éneklek és elég bátortalanul is. Olyankor érzem is, hogy nagyon rossz. Mikor egyedül vagyok otthon akkor elvileg énekelhetnék, mivel senki sincs, aki előtt "leéghetnék", de még saját magam előtt is szégyellős vagyok ilyen téren... Van olyan, hogy rosszból jó lesz?

2012. jún. 26. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez: "de gondoltam azon a borzadály hangomon is javítok valamennyit..." és az között, hogy énekes akarsz lenni, van egy fuvallatnyi különbség. Az előző lehetséges, és károd nem származhat belőle, hisz egy kellemes hang sokszor jól jön.
2012. jún. 27. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Tegyél youtube-ra videót.:DÉs majd külső füllel eldöntjük.xD
2012. aug. 22. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!