Ha úgy nézek ki, mint pl. Vadòcz Krisztián akkor majdnem mindig nyert ügyed van a lányoknál? Akkor már a személyiséged nem is lesz annyira fontos, mert a külsőd lesz a dominálò?
Nem tudom miert gondolja azt mindneki,hogy aki jol nez ki az mindig buta, es semmi ertelmeset nem tud mondani.
Olyan hude nagy csajozos duma nem letezik, ha kulsore nem josz be egy csajnak akkor mar elso pillanatban eldonti,hogy van e eselyed.
Es akkor mi van?
Te ranezel egy nore ,mit gondolsz? Te nem nezed a kulsot?
Akkor miert csodalkozol ha a nok is nezik...
az itten lányok nem ismerik őt nem beszélgettek vele stb
azért mondanak igent mert valóban tetszik nekik külsőre (hogy mennyire nedvesek azt nem tudni, mindenesetre Okés nekik)és alapos okkal feltételezik (na hogy mi a búsból azt nemtom)hogy ha már jóképű akkor nyilván okos rendes becsületes stb ...is egyben.
ha valóban megismernék lehet csalódnának lehet nem,mintahogy a te nyakadba sem feltétlen ugrik egy lány első nap hanem miután már kiismert megkedvelt és bebeszélte magának hogy "hát végülis nem is olyan rossz csávó ő"
" Es akkor mi van?
Te ranezel egy nore ,mit gondolsz? Te nem nezed a kulsot? "
14:03 vagyok. Nyilván nem első látásra döntjük el, hogy akarunk-e valamit a másiktól, legalábbis nálam ez nem így megy. Emberek vagyunk, szóból értünk, nem annyiból áll(na elvileg) az ismerkedés, hogy megszaglásszuk, aztán otthagyjuk vagy épp fordítva...
Tudod, a jelenlegi barátomat (4 éve az) észre sem vettem volna az utcán, ha nem elegyedek vele beszélgetésbe. Egyáltalán nem volt az esetem küllemre, de a stílusával levett a lábamról, és azonnal beleszerettem.
Ha csak egy helyes arc kellene a szerelemhez, párkapcsolat gyanánt tökéletesen megfelelne, hogy akciófilmeket nézegessünk mondjuk Brad Pittel a főszerepben.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!