Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha úgy nézek ki, mint pl....

Ha úgy nézek ki, mint pl. Vadòcz Krisztián akkor majdnem mindig nyert ügyed van a lányoknál? Akkor már a személyiséged nem is lesz annyira fontos, mert a külsőd lesz a dominálò?

Figyelt kérdés
En sajnos ezt tapasztaltam a legtobb mai lanynal. Ha bejossz akkor szinte barmit mondhatsz, akkor is nedves lesz a bugyijuk.
2012. jún. 24. 11:59
1 2
 1/11 anonim válasza:
73%
Ki a rák az a Vadòcz Krisztiàn?
2012. jún. 24. 12:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom miert gondolja azt mindneki,hogy aki jol nez ki az mindig buta, es semmi ertelmeset nem tud mondani.

Olyan hude nagy csajozos duma nem letezik, ha kulsore nem josz be egy csajnak akkor mar elso pillanatban eldonti,hogy van e eselyed.

2012. jún. 24. 12:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Ilyen tipikus szőke szèpfiù, a lànyok kedvence. Tegnap volt itt egy kerdes, hogy bejon e a lanyoknak. Mind igennel felelt, minden lanynak hasonlo az izlese es a szoke szepfiukra gerjednek a legtobben.
2012. jún. 24. 12:05
 4/11 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, hogy par masodperc alatt eldontik, hogy van e eselyed es ha nincs, akkor megreked az ismerkedes mert nem hagyjak hogy megismertesd magadat veluk. Ez a hatalmas problema.
2012. jún. 24. 12:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Es akkor mi van?

Te ranezel egy nore ,mit gondolsz? Te nem nezed a kulsot?

Akkor miert csodalkozol ha a nok is nezik...

2012. jún. 24. 12:08
 6/11 anonim ***** válasza:

az itten lányok nem ismerik őt nem beszélgettek vele stb

azért mondanak igent mert valóban tetszik nekik külsőre (hogy mennyire nedvesek azt nem tudni, mindenesetre Okés nekik)és alapos okkal feltételezik (na hogy mi a búsból azt nemtom)hogy ha már jóképű akkor nyilván okos rendes becsületes stb ...is egyben.

ha valóban megismernék lehet csalódnának lehet nem,mintahogy a te nyakadba sem feltétlen ugrik egy lány első nap hanem miután már kiismert megkedvelt és bebeszélte magának hogy "hát végülis nem is olyan rossz csávó ő"

2012. jún. 24. 12:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez csak a felszínes kislányokra igaz. Nekem nem elég a nedvesedéshez egy fotogén arc. A kisugárzás ezerszer többet számít, az pedig szuperritka jelenség, nemhogy a férfiak, de még a nők körében is. Ha egy srác tudatában van az értékeinek és a céljainak, az kölcsönöz neki egy egészséges magabiztosságot. Nagyon vonzó számomra, akiről azt érzem, hogy tisztában van a saját erényeivel, mégis képes megmaradni a realitások talaján.
2012. jún. 24. 14:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolso ezt nehez elhinni. Odamegyek egy lanyhoz es az arcom miatt 5 mp alatt elkuld. Akkor hiaba latszok rajtam, hogy vannsk nagy terveim, teszek is ertuk, hiaba mondon el ezt nekik, akkor is mind ugy reagal, hogy kopjal le.
2012. jún. 24. 14:21
 9/11 anonim ***** válasza:

" Es akkor mi van?

Te ranezel egy nore ,mit gondolsz? Te nem nezed a kulsot? "

2012. jún. 24. 14:28
 10/11 anonim ***** válasza:

14:03 vagyok. Nyilván nem első látásra döntjük el, hogy akarunk-e valamit a másiktól, legalábbis nálam ez nem így megy. Emberek vagyunk, szóból értünk, nem annyiból áll(na elvileg) az ismerkedés, hogy megszaglásszuk, aztán otthagyjuk vagy épp fordítva...

Tudod, a jelenlegi barátomat (4 éve az) észre sem vettem volna az utcán, ha nem elegyedek vele beszélgetésbe. Egyáltalán nem volt az esetem küllemre, de a stílusával levett a lábamról, és azonnal beleszerettem.

Ha csak egy helyes arc kellene a szerelemhez, párkapcsolat gyanánt tökéletesen megfelelne, hogy akciófilmeket nézegessünk mondjuk Brad Pittel a főszerepben.

2012. jún. 24. 16:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!