Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az ciki ha 19 évesen még...

Az ciki ha 19 évesen még odáig sem jutottam el hogy 3 értelmes mondatot váltsak egy csajjal?

Figyelt kérdés
sajnos ez nem rajtam múlna...
2012. jún. 23. 23:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, a prostilátogatást én is tudnám ajánlani.

Egy kedves, szép, aranyos, tiszta, barátnő feelinges csajhoz menj el, akivel járnál is külsőre. Aztán szexelj egy jót vele, fizesd ki és t9bbet nem kell majd prostihoz járni, ha ez felszabadítja a szellemedet.

Azután már nem fogod a többi lányt piedesztálra emelni, nem kell félned tőlük, tudod, hogy milyen a szex, mit vársz el, egy barátnő is ezt kell, hogy adja neked, csak éppen úgy, hogy nem fizetsz érte.

A szex a világ legegyszerűbb dolga kellene, hogy legyen, csak a nők és a férfiak is túlbonyolítják.

2012. jún. 23. 23:35
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Csak figyelmeztetlek hogy a wowban az elfek nem számítanak :).
2012. jún. 23. 23:37
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
uccsón meghalok xDxDxD
2012. jún. 23. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nem feltétlenül kéne qrvákhoz folyamodni... Azt pedig nyilván elutasíthatjuk, hogy a kérdező meleg.

Talán egy donimáns jellemű lány kellene neked. Előbb-utóbb a kis visszahúzódó, félénk éned meg fog tetszeni egy lánynak és érdeklődést fog mutatni feléd. Akkor ne félj és ne futamodj meg és ő majd tölt beléd önbizalmat.

Ez az én ötletem. Egyébként pedig ne félj az emberektől és a lányoktól sem, mert noha a nők a világ két kiismerhetetlen dolgainak egyike (a másik az univerzum), nem esznek embert, és noha meg kell adni nekik a tiszteletet, de azért még nem kell megalázkodni nekik!

"A lányok hatalmas igényeinek a legtöbb mai srác nem tud megfelelni."

Szerintem vannak, akiknek pont a kérdező jönne be.

2012. jún. 24. 17:39
 15/15 anonim válasza:

Nem ciki. Ez kóros gátlásosság. Szakemberhez, gyorsan!

Addig is: #5 tanácsai.

2013. febr. 22. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!