Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Amikor egyedül érzitek magatok...

Amikor egyedül érzitek magatokat, melyik számot hallgatjátok ami szomorú? (linkeljetek kérlek)

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 20:50
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
2012. jún. 29. 08:13
 22/24 anonim válasza:
50%

NA figyelj! Igen vannak rossz periódusok. Sok mindent megéltem,tehát tudom,hogy mit beszélek. Van,amikor padlóra kerül az ember és egyből nem tudsz felállni, mert még fáj a bekapott ütés és nincs erőd. Ilyenkor várni kell és kicsit sodródni az árral. Erőt kell ezidő alatt gyűjteni és semlegesen hozzáállni sok mindenhez és csak magaddal törődni. Mire rádszámolják a 7-et készülj és 9-re kelj fel és küzdj. Soha nem szabad feladni. A 10-et pedig nem szabad megvárni. Ne halgass sokáig szomorú zenét, mert egy idő után elvisz magával és azon kapod magadat, hogy még lentebb vagy. A zene kihatássla van az életre és a lélekre. MIkor volt egy nagy sportbalesetem

egy ideig én is magam alatt voltam, aztán erőt gyűjtöttem és harc a keres szék ellen. BEJÖTT.

2012. jún. 30. 14:00
 23/24 anonim válasza:
50%
Elhiheted, amit igazán akarsz. Az egy idő után elfog jönni, de ne görcsölj rá, mert az nem segít csak az erőt veszi ki.
2012. jún. 30. 14:01
 24/24 anonim ***** válasza:

Foglald el magad tervezz,készíts valamit kösd le a figyelmedet -- pl. süss palacsintát, rámold össze a szobádat, fess képeket, közben szóljon a zene. Olvass, menj sétálni, reggel futni, bringázni.Ismerd meg önmagadat, önmagad fantasztikus voltát. Érzékeld önmagad és szeresd önmagad.

( [link]

19. f. A két csodálatos lelkünk.

( [link]

60.f. Szeretet, szerelem, barátság, és elmúlás...

69.f.Gyógyulni a Lelkünk segítségével.

87.f. Evolució és fejlődés. Mondd csak picinyem....

2012. júl. 1. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!