Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi ez a távolság? Miért nem...

Mi ez a távolság? Miért nem keresnek engem az emberek?

Figyelt kérdés

..ha én jelentkezem akkor van mozgás ..de ha én eltűnök a kutya se fogalakozik velem .. :( tudom a hibáim előnyeim ,tudom hogy tudok túl sok is lenne .De igyekszem odafigyelni az arányokra és nem is vagyok visszahúzódó.

Van mikor úgy érzem kínos csend van körülöttem, ..aztán egyszer csak kiderül egy párszóból hogy az illető kedvelt ,csak épp nem tűnt úgy mert nem keresett..

nem értem :( valaki?? Min kéne változtatni

2012. jún. 16. 18:58
 1/4 anonim válasza:
elromlott biztos a google, hogy nem találnak.
2012. jún. 16. 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kérnék!! tényleg fontos lenne ..
2012. jún. 16. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Normális válaszokat csak a szóbanforgó személyektől tudsz kapni. Kérdezd meg őket.
2012. jún. 16. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos velem is ez van:( És így a nyári szünetben még rosszabb, mert így még beszélgető partnerem sincs.:( Mindig nekem kell másokat keresnem, meguntam már és nem akarom őket se állandóan zavarni.
2012. jún. 17. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!