Nem tudok megbarátkozni magammal, valami tipp esetleg?
Egyik osztálytársnőm egészen 16 éves koráig "pálcika volt"...szó szerint semmilyen, semekkora melle sem volt...Aztán elkezdett esténként sokat enni, meg minden egyes alkalommal jól megtömni magát és elkezdett formálódni..aztán elkezdett e mellé sportolni és most ott tart, hogy kezd alakulni az alakja is(előtte nagyon csontos volt szegény) és van már egy kisebb melle is:)
Amúgy nekem meg 70/B-s melltartó kell...és szinte sohasem találok...nagyon idegesít, de ez van sajnos:)
AMúgy hány éves vagy, ha szabad tudni?:D
17/L
Akkor még nincs veszve minden:) Fogsz még formálódni is egyrészt, másrészt pedig ha csak egy kicsit is, de elkezdesz MINDEN este sportolni, elég hamar változhatsz elég sokat:D....Tudom, mondani egyszerű, de meg kell próbálni:)....Nővérem dagibb volt mint én, elkezdett minden este 1 órát sportolni aztán 2 hét múlva azt vettem észre, hogy akkora a combja mint nekem....o.O...
Persze a te esetedben ez hosszabb idő, mivel neked tömegnövelésre van szükséged:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!