Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudok megbarátkozni...

Nem tudok megbarátkozni magammal, valami tipp esetleg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért írtam ide,mert láttam,sokan vannak,akik valami okokból kifolyólag önértékelési vagy egyéb problémákkal küzködnek.Velem is ez a baj...Lehet gyerekesen fog hangzani,de egyszerűen nem bírom elviselni a testem...Nem is a testem,vagyis nem a derekam,lábaim,kezeim,stb.(Azokkal semmi bajom :D :D ),hanem a mellem miatt kisebbségi komplexusom van...Tényleg nagyon picik,még egy A/75-ös melltartó MAXIMUM ,ha jó..:S Az is közrejátszik,hogy anyumnak 95/F,rokonaimnak (Nagynéném,anyum tesójai,stb) min. 85/E a méretük,de nekem meg ...fhúú...Eléggé vékonyka vagyok,lehet ez is közrejátszik.Hízni is szeretnék,de sehogysem tudok.Este eszek,komolyan mondom,többet eszek mint anyum,és abszolút nem hízok,max.1 kilót,azt is nagy kínok között,és kb fele annyi idő alatt leadom..Anyum is vékonyka alkat volt,én jelenleg 45 kg vagyok,ami elég kevés...O.társaim legalább 50kg-ok,ők ilyen beképzelt libák a mellük mérete miatt..Köszi aki végigolvasta..ha tudtok vmi hízási tippet kérlek írjatok.
2012. jún. 15. 16:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na meg a sportban sem fog akadályozni.
2012. jún. 15. 21:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyik osztálytársnőm egészen 16 éves koráig "pálcika volt"...szó szerint semmilyen, semekkora melle sem volt...Aztán elkezdett esténként sokat enni, meg minden egyes alkalommal jól megtömni magát és elkezdett formálódni..aztán elkezdett e mellé sportolni és most ott tart, hogy kezd alakulni az alakja is(előtte nagyon csontos volt szegény) és van már egy kisebb melle is:)

Amúgy nekem meg 70/B-s melltartó kell...és szinte sohasem találok...nagyon idegesít, de ez van sajnos:)

AMúgy hány éves vagy, ha szabad tudni?:D

17/L

2012. szept. 16. 18:20
 13/14 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok,lassan 16:/
2012. szept. 18. 18:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor még nincs veszve minden:) Fogsz még formálódni is egyrészt, másrészt pedig ha csak egy kicsit is, de elkezdesz MINDEN este sportolni, elég hamar változhatsz elég sokat:D....Tudom, mondani egyszerű, de meg kell próbálni:)....Nővérem dagibb volt mint én, elkezdett minden este 1 órát sportolni aztán 2 hét múlva azt vettem észre, hogy akkora a combja mint nekem....o.O...

Persze a te esetedben ez hosszabb idő, mivel neked tömegnövelésre van szükséged:D

2012. szept. 19. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!