Az alábbiak alapján mit gondoltok rólam?
-lány vagyok
-18éves
-gimiben tanulok, jövőre érettségizem
-a jövőben szeretnék egy saját vállalkozást és színésznő lenni
-imádom az állatokat
-az embereket viszont utálom
-kevés embernek nyílok meg, ezért büszkének, besképzeltnek tartanak
-imádom a szüleimet, barátaimat, értük bármit megtennék
-a többi ember viszont egyáltalán nem érdekel, leszarom őket
-nagyon-nagyon férfipárti vagyok, nem szeretem a nőket, nem tudok bennük megbízni
-szeretek szemétkedni az emberekkel,kihasználni őket, úgy hogy ne tudjanak róla és jópofizni velük :)
-100%-osan meg vagyok elégedve a külsőmmel
-kicsit exhibicionista vagyok, eléggé kihívó, néha ku.rvás
-külsőmmel szemben maximalista vagyok, úgy érzem mindig fullosan kell kinéznem
-imádom a szexet, nem vetem meg az egyéjszakás kapcsolatokat
-az életben nagyon határozott vagyok mindig tudom mit akarok, mindig vannak rövidtávú és hosszútávú terveim is
-szeretem manipulálni az embereket, nagyon élvezem, hogy tudom őket vezetni
-imádok adni/örömet okozni annak akit szeretek, viszont imádok elvenni/bosszúságot okozni attól/annak akit nem
-kommunikatív vagyok, szeretek a középpontban lenni
-olyan vagyok az emberekkel, amilyenek ők velem: mki azt kap, amit ad
-iszonyatosan érdekember vagyok
-bosszúálló vagyok, ha velem valaki gonosz, minig a dupláját adom vissza
-szeretek bulizni, szórakozni, moziba járni, wellnessezni
-szeretem a pasikat hülyíteni, nem tűröm, hogy kihasználjanak
-élvezem, hogy meg tudom őrjíteni őket, szeretek ezzel játszadozni
-nagyon teátrális vagyok, sokszor megjátszom magam. Ez azért van, mert nem akarom hogy kiismerjenek. Szeretem tesztelgetni az embereket. A szeretteimmel viszont mindig őszinte vagyok, nekik bármit elmondok.
-nagyon-nagyon jó emberismerő vagyok, sokszor azért hazudok, hogy lássam mi az amit még elhisznek az emberek
-van egy társágág, ahova járok (nem akarom leírni hogy mi ez, de semmi extra), ahol már 3 éve az ellenkezőjének adom ki magam, mint ami vagyok. Még senki nem jött rá. Mindez azért van, hogy színészkedjek. Tudom, ez betegesnek hangzik, de jól szórakozom rajtuk.
-imádok színészkedni, ez a mindenem. Nagyon könnyen tudok sírni, ezt sokszor be is vetem.
-utálom az állatkínzókat, a pedifilokat, az irigy embereket
-mindig betartom a szavam, az igéret nálam szent
-nem vagyok vallásos, nem hiszek Istenben, a reinkarnációban viszont igen
-nem szeretem, ha vki meg akarja mondani hogy mit csinálnak, azt pedig nem tűröm, hogy vki megmondja, hogy mire vagyok képes
-ami kell, azt megszerzem, de bármi áron.
-"a cél szentesíti az eszközt", ezt mindig szemelőtt tartom, nem az a lényeg hogy vmit milyen áron érek el, hanem az hogy elérem!
-elégedett vagyok az életemmel
-számomra az a legfontosabb hogy boldog legyek, és persze azok is akiket szeretek
Mit gondoltok rólam? Máris utáltok? :)
Még annyi eszembejutott, engem az emberek vagy szeretnek vagy utálnak. Aki nem ismer, az általában utál, aki igazán ismer az szeret, fontos, érdekes vagyok a számára vagy pedig vmiért utál. Valószínüleg nem voltam vele túl jó...
Ne is haragudj,de elég gerinctelen lehetsz.Az,aki nem tisztességes másokkal,gondolkodás nélkül letapossa öket céljai elérésének érdekében az nem jó ember.Persze vannak jó tulajdonságaid is.
Én is színésznő szeretnék lenni,de ezen elgondolkoztam.Ha ahhoz hogy színésznő legyek el kell taposnom embereket,akkor nem biztos,hogy ezt az utat választom.Nem lenne lelkiismeretem hozzá.Játszani csak tisztességesen.
De azt hiszem,föl kell ébredni a tündérmaséből.A hozzád hasonló emberek mindent elérnek.
Azon soha nem gondolkoztál még el,hogy mit hagysz magad után a környezetedben?Pl akiket átversz?
2009-07-04 21:33
Jézusom szakadok XDDD respect
Amúgy most húszon valahány évesen benőtt a fejed lágya ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!