Mire véljem ŐT?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm ("barátom") a több, mint 10 éve ismert BARÁTJÁNAK nevezett személyt lenézi, ócsárolja a háta mögött (Mondjuk szinte mindenkivel ezt teszi) és nem beszél vele iskolában, mert "égő". Nem akar égni a többiek előtt, hogy ilyen ismerőse van. (Ő végzős, a haverja most ment 9.-be) Iskolán kívül viszont észre sem venné az ember, hogy mit gondol róla, annyira jól kijönnek. (Kicsit tényleg égő a gyerek, de annyira nem. Inkább csak kövér és izzad meg büdös és furcsán beszél)

Eközben meg osztja az észt mindenkinek, hogy milyen barátok azok, akik nem segítenének (= odamennének, és "kivernék" őt közülük) ha megtámadná 5 cigány...

Meg volt egy kérdés a tablóval kapcsolatban -- végzősök voltunk -- amivel kapcsolatban volt egy nagyon egyértelmű, többször is hangoztatott véleménye. Amikor viszont dönteni kellett, hogy ki mit szeretne, és látta, hogy csak ő meg 1-2 ember áll még amellett, amit szeretne, láthatóan "megtört" és hagyta, hogy befolyásolja őt a tömeg és az erő (vicces stílusban és nevetések közepette elhangoztak olyan kijelentések, hogy "eltörik a lába annak, aki mást választ :D"). Ez egy elég nagyra nőtt gyerek, és tudja magáról, hogy van ereje. Nem izomkolosszus, inkább dagadt de egy kis izom is van rajta.

Szóval: igaza van? Vagy valami mentális gondja van, vagy mibaja? Szimplán csak sutyerák?

2012. jún. 15. 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudtam teljesen összerakni, de ha arra gondolsz, hogy forog, mint a szélkakas, akkor az azért van, mert titkon nincs elég önbizalma felvállalni a véleményét a többiek előtt. Szerintem nincs igaza. Én sosem változtatnám meg a véleményemet csak azért, mert egyedül/kisebbségben vagyok vele.
2012. jún. 15. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:

"(Kicsit tényleg égő a gyerek, de annyira nem. Inkább csak kövér és izzad meg büdös és furcsán beszél)

Eközben meg osztja az észt mindenkinek

"

Bazzeg te Cartmannel barátkozol :D ÉS jah, szimplán csak sutyerák.

2012. jún. 15. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs stabil önképe, így meg akar felelni a környezete vélelmezett elvárásának.

Ügyesen halad a boldogtalanság felé.

2012. jún. 15. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!