Milyen módszerrel tudnék beletörődni?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy jó ideje teljesen egyedül vagyok.. barátaim alig vannak,mondjuk az nem nagy baj, de kapcsolatom már egy éve nincs (szerelmes 2 éve nem voltam) és biztos vagyok benne, hogy már nem is lesz- ebben nem reménykedem. Viszont jó lenne valahogy beletörődni, ebbe, elfogadni..próbáltam és már nagyjából sikerült is , de most , nem tudom miért, megint visszajött ez az érzés és megőrülök tőle.. ha valaki tudna valami módszert erre, hogy bele tudjak törődni, azt nagyon megköszönném.. (az, hogy vegyek egy vibrátort, vagy dugassam meg magam felesleges írnotok, mert ha nagyon akarnám, a szexet meg tudnám oldani xd)2012. jún. 14. 17:28
1/4 anonim 

válasza:

ne törődj bele,tegyél ellene,bármikor jöhet egy kapcsolat,szóval fel a fejjel
2/4 A kérdező kommentje:
áá.. az én esetemben nem.. és az sokkal rosszabb, ha reménykedem..xd
2012. jún. 14. 17:39
3/4 anonim 

válasza:

én azzal nyugtatgatom magam hasonló helyzetben, hogy azt tehetek az életemmel amit akarok, nincs kinek megfelelni, nincs miért felelősséget vállalni.
felmondhatok, kimehetek külföldre, létesíthetek ezer szexuális kapcsolatot, úgy sminkelhetek ahogy akarok, belemehetek mindenbe, veszélyes helyzetekbe, nem kell vigyáznom magamra mert senkit nem érdekel, senki nem szól érte, senkinek nem fájna ha történne velem valami, és hátha hamarabb véget ér az egész.
4/4 anonim 

válasza:

Bár látnám a nők gondolatait, kis szövegbuborékban a fejük fölött.
Meggyógyítanám őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!