Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 23 éves lány vagyok. Kicsit...

23 éves lány vagyok. Kicsit tanácstalan, van hozzám hasonló?

Figyelt kérdés
A szüleimmel élek, nem nagyon jövünk ki, de nem olyan vészes. Barátaim nincsenek, nem járok el csak ritkán, pedig régen óriási partyk voltak itthon, meg a városi diszkókba.. Mondjuk ez már nem is igen hiányzik. 2 hónapja szakítottam a pasimmal, túl vagyok rajta, de azért ő volt az első igazi szerelmem. Van egy munkám, ami kb minimálbér, de nem is dolgozom sokat hozzá. Saját életkezdéshez viszont elég karcsú. És nem is élvezem a munkám. Szóval családdal nem jó, pasim nincs, barátok nincsenek, pénz szinte semmi, a meló meg unalmas. Az egyetlen amiben örömöm van az a sport és a tanulás. Bízom benne, hogy megtanulok angolul és franciául, hogy na, ezt is megcsináltam, hátha jó valamire. Nem értelmetlen így az élet??
2012. jún. 13. 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

az előző commentelő vok

ha van olyan amit szeretsz csinálni azt ne hagyd abba mert még attól is függhet a jövőd.nagyon sokat számít a nyelvtudás szval ha van lehetőséged tanulni akkor feltétlen :)

2012. jún. 15. 18:50
 12/17 A kérdező kommentje:
igen, a remény hal meg utoljára! Köszönöm a sok jókívánságot és tanácsot, kedvesek vagytok! :)
2012. jún. 15. 18:53
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
nincsmit :)
2012. jún. 15. 18:59
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

"a pénz az mindig alapvető gond a családokban.mindenki anyagi gondokkal küzd hiszen lehetetlen megélnicsak ha csalsz és lopsz hazudsz akkor lehet"

10#-es válaszoló, ez egy hatalmas tévedés!

Igenis meg lehet élni becsületesen, erkölcsösen!

Ezek kellenek hozzá: ész, szakértelem, türelem, nyitottság, éleslátás.

2012. jún. 15. 19:00
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Én most költöztem ki Bécsbe egy nagyon jó barátom által meg persze az összes félre tett pénzemnek hála. Most keresek munkát és gyakorlom a németet is(már középiskola óta nem használtam) remélem sikerül elhelyezkednem, akkor pár évig itt kint fogok élni és dolgozni. Kívánom, hogy neked is sikerüljön az amit megálmodsz, akármi legyen is az a jövőben! Én is nagyon sokáig terveztem mire idáig eljutottam, még a párkapcsolat ami nekem sem alakul valami jól, de ha már a pénzem meglesz remélem a párom is meg fogom találni hamarosan, jelenleg viszont nem rágódom ezen. :-)
2012. jún. 15. 19:02
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
igen lehet hogy kicsit túloztam de nézd már meg hogy ki a miniszterelnök! a legtöbb család szűkösen tud megélni és a mai világban levan szarva hogy értesz ahhoz amit csinálsz és hogy becsületes vagy e
2012. jún. 15. 19:14
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

előző commentelő vok

tapasztaltam hogy sosem a belső számít és sosem az ami fontos lenne

2012. jún. 15. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!