Ez normalis? Van meg ilyen ember itt?
Szia!
Én is ilyen vagyok, ne aggódj, nem vagy egyedül. :)
Gondolkodtam már ezen, hogy miért lehet:
elsőre az jutott eszembe, amit gyakran hallani, hogy a lányok olyan pasit tartanak szimpatikusnak, aki hasonlít az apjukra - (erre majd reagálj légyszi, hogy szerinted van-e benne valami). Persze ezt úgy kell érteni, hogy azok a tulajdonságok, amik Neked fontosak egy fiúban, azok apukádban is megvannak.
Aztán eszembe jutott a Florence Nightingale effektus is...
Csak csapongnak a gondolataim. A lényeg - mint írtam -, hogy nem vagy egyedül. :)
23/L
Talán az is benne lehet, hogy aki jobban preferálja az ilyen társaságot, annak valamiképp megvan az a tapasztalata, hogy nem biztos, hogy aki nem tud beilleszkedni teljesen, azzal gond van. Mert lehet mondjuk, hogy csak érzékenyebb, vagy kevésbé felszínes, mint az átlag.
26. voltam.
Kedves kérdező, pont nem úgy értette a 26. hozzászóló:
"Persze ezt úgy kell érteni, hogy azok a tulajdonságok, amik Neked fontosak egy fiúban, azok apukádban is megvannak."
Tehát a belső tulajdonságaid hasonlítanak apádéra, ahogy te is mondod a végén, hogy kinézetre egy terminátor, közben meg kedves!!!
sok privátot kaptál? :D
(gyakorikérdéseken feltenni egy olyan kérdést, hogy normális dolog-e önbizalom hiányos fiúkat kedvelni, olyan, mintha a kecskéktől megkérdeznéd, ki kér káposztát? :D)
Én inkább a barátnői versengésnek tudnám be ezt. (ha igazat beszélsz)
Mivel a barátnőd "jól érzi magát" a tökéletes társaságban, te viszont bizonyítani akarsz, hogy a "tökéletlenek" is izgalmasak. Nem akarsz "másolni" egy személyiséget, amit a barátnőd kialakított, tehát a szerencsétlenebbekhez vonzódsz. Ez nem lenéző mondat akart lenni, csak nem tudom hogy megfogalmazni. :\
Az meg a másik lehetőség, hogy már TUDOD, hogy ami szép, az nem lehet izgalmas. :) Ezzel nem vagy egyedül. :D a szép lányok annnnnnnnyira unalmasak, hogy belehalok. :D
Izgalmasabb egy olyan lány, akinek van belső értékrendje is, mint csak az, aki "szép"...
Érdekes ember kell az életedbe? Írj privit, ha nem untál még rá a válaszolgatásra. :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!