Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen a Nikoletta név?

Milyen a Nikoletta név?

Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nagyon tetszik. Ha majd a lányod kamaszkorba lép (még meg se született xD) a haverok hívhatják úgy, hogy Nicole. Az meg mégjobban tetszik. Mind1. Jó név szerintem, az a lényeg.
2009. júl. 4. 05:42
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem aranyos név. Én szeretem a tradícionális neveket, viszont meg kell hagyni, hogy sok Nikoletta van. Rengeteg ismerősömet hívják így. Valami abban is van, hogy sztereotípia társul hozzá...sajnos ez nálam is így van: az ilyen nevű ismerőseim vagy volt oszt.társaim vagy buták vagy mulyák voltak kivétel nélkül. Olyan furcsa ez, mert egy névről azt gondolnád, hogy nem meghatározó ilyen dolgokban és mégis valahogy pont azoknak ez a neve, akik ilyenek. Nem értem, hogy miért, de így van. Szóval magam részéről is vannak vegyes érzések e névről, mert amúgy hangzásra tetszik.
2009. júl. 4. 07:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Mi is amiatt gondolkozunk rajta,mert a Nikol nagyon tetszik.

Külföldiek vagyunk,nálunk ez nem is gyakori név...

Köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 4. 08:51
 14/18 anonim válasza:
30%
nekem nem tetszik, túl sok van belőle és én az olyan neveket szeretem amik ritkák. :S :)
2009. júl. 10. 21:01
 15/18 anonim válasza:
100%
Én Nikoletta vagyok és nagyon szeretem, és a környezetemben sincs túl sok belőle. Nikol, Niki, Nika, Nikicsi-nek becéznek.
2009. júl. 13. 17:44
 16/18 anonim válasza:
100%
Engem is Nikolettának hívnak. Már nem vagyok ovodás és mégis bejön nagyon ez a név.
2010. febr. 5. 16:29
 17/18 anonim válasza:
Engem Nikolettnek hívnak,és szeretem a nevem, hiába is gyakori. Amikor valaki Nikolettának hív, attól megbolondulok, nagyon nem szeretem. Egyébként rám nem jellemzőek ezek a tulajdonságok amiket írtatok.:) Nekem a Nikolett név mellett még nagyon tetszik a Cintia, Veronika, Barbara, Alexandra. Én ezek közül fogok választani ha lányom lesz
2010. szept. 3. 21:29
 18/18 Nikolett6 válasza:
Én is Nikolett vagyok! Mindig okosabb voltam, mint az átlag, sikeresebb és még mulya sem vagyok!!!
2023. máj. 14. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!