Szerintetek milyen lett?
Szeretnélek szeretni..
Fájdalmas kín,
átkarol itt.
Átsüvít lelkemen
minden egyes sejtemen.
Remeg a térdem
rád gondolok éppen.
Barátom a bánat
mikor magam előtt látlak.
Érzem a kínt
mi megfojtani kész
szememből egy könnycsepp tör ki
majd követi őt a többi.
Csalódások sortüze,
életemnek ékköve,
szeretnélek szeretni
szívemet eléd emelni,
mert életemet nélküled
elképzelni NEM lehet...
/saját/
Ez az első ilyen vers féleségem.. jól jönne néhány vélemény arról hogy milyen lett és hogy min kéne javítanom:)

Nem értek a költészethez, szóval tőlem szakmai tanácsot nem várj ilyen szótagszámokról, verslábakról meg rímképletekről.
De a tartalma az nagyon tetszik, rendben van a szókincsed is, nem 3 kifejezést ismételgetsz stb, szóval szerintem jó.

"Fájdalmas kín,
átkarol itt. " - ennél a résznél majdnem nem olvastam tovább :D Ha ezt rímnek szántad, akkor eléggé elfuserált lett, bocsi a szókimondásért. Egyébként nagyon sok elmés fordulattal fűszerezted meg. Viszont nem tudok elképzelni egy könnycseppet, amint "kitör" :) Mint Zrínyi :D A "majd követi őt a többi" - ez nagyon tetszett!
Néhol tök jó üteme van. Legközelebb ha verset írsz, megpróbálhatsz figyelni a szótagszámokra, és akkor még ritmusosabb lesz.
Szerintem tehetséges vagy, egész jól forgatod a szavakat.

Jó lett, tetszett nagyon:D
Bár a kezdés tényleg fura lett:P
Esetleg nem egy kis rocker lány vagy?:D(bocsi a kérdésért, de nem rég egy 12 éves rocker lány ilyesmi kérdést írt ki amihez kommenteltem egy hosszút..és nem tudom te ő vagy e...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!