Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek milyen lett?

Szerintetek milyen lett?

Figyelt kérdés

Szeretnélek szeretni..

Fájdalmas kín,

átkarol itt.

Átsüvít lelkemen

minden egyes sejtemen.

Remeg a térdem

rád gondolok éppen.

Barátom a bánat

mikor magam előtt látlak.

Érzem a kínt

mi megfojtani kész

szememből egy könnycsepp tör ki

majd követi őt a többi.

Csalódások sortüze,

életemnek ékköve,

szeretnélek szeretni

szívemet eléd emelni,

mert életemet nélküled

elképzelni NEM lehet...

/saját/

Ez az első ilyen vers féleségem.. jól jönne néhány vélemény arról hogy milyen lett és hogy min kéne javítanom:)

2012. jún. 11. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem értek a költészethez, szóval tőlem szakmai tanácsot nem várj ilyen szótagszámokról, verslábakról meg rímképletekről.

De a tartalma az nagyon tetszik, rendben van a szókincsed is, nem 3 kifejezést ismételgetsz stb, szóval szerintem jó.

2012. jún. 11. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:

"Fájdalmas kín,

átkarol itt. " - ennél a résznél majdnem nem olvastam tovább :D Ha ezt rímnek szántad, akkor eléggé elfuserált lett, bocsi a szókimondásért. Egyébként nagyon sok elmés fordulattal fűszerezted meg. Viszont nem tudok elképzelni egy könnycseppet, amint "kitör" :) Mint Zrínyi :D A "majd követi őt a többi" - ez nagyon tetszett!

Néhol tök jó üteme van. Legközelebb ha verset írsz, megpróbálhatsz figyelni a szótagszámokra, és akkor még ritmusosabb lesz.

Szerintem tehetséges vagy, egész jól forgatod a szavakat.

2012. jún. 11. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a véleményeket és a tanácsokat is:) Mint mondtam ez az első ilyen vers féleségem TEHÁT REMÉLHETŐLEG LESZ MÉG JOBB IS.:P
2012. jún. 11. 16:39
 4/7 A kérdező kommentje:
*tehát remélhetőleg lesz még jobb is:P (Bocsi a nagybetűért.)
2012. jún. 11. 16:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja és 12L :)
2012. jún. 11. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Jó lett, tetszett nagyon:D

Bár a kezdés tényleg fura lett:P

Esetleg nem egy kis rocker lány vagy?:D(bocsi a kérdésért, de nem rég egy 12 éves rocker lány ilyesmi kérdést írt ki amihez kommenteltem egy hosszút..és nem tudom te ő vagy e...:D)

2012. jún. 12. 16:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Hú..! kis rocker lány? Így se hívtak még:D Am nem tudom milyen kérdésre gondolsz..:/ Betudnád ide linkelni? :)
2012. jún. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!