Itt aki nem akar utazni soha repülőn, az miért nem?

"autóban is megválogatom, hogy ki mellé ülök be"
Ez oké, de azt nem válogathatod meg, hogy veled szemben kik jöjjenek az úton. Rengeteg ember hal meg ártatlanul autóbalesetben.
A sablonszövegnek pedig örülni kellene, hogy a biztonságot ecseteli, nem pedig azt, hogy milyen veszélyes.
Nem minden repülőbalesetben garantált a halál. És gondoljatok bele nap mint nap hány autó, busz, vonat és egyéb baleset van. Ha mindet beolvasnák a híradóba este, akkor tartana 7 -től 10 ig. A komolyabb repülős baleset pedig fél-egy évente van. És ott sem biztos, hogy mindenki meghal.
A legtöbb ember azért nem utazik repülőn mert nincs pénze.
A Malév is többek között ezért ment csődbe. Nem repkedünk nagyon repülővel mi Magyarok. Én amikor Malévvel mentem alig ült rajta valaki.

Szerintem abszolut izgalmas a lezuhanás lehetősége. Én kifejezetten szeretem a hosszú repülőutakat. Hátha lezuhannunk. Érdekes is lenne átélni amúgy. Ezen már sokat elmélkedtem. Ambár valószínű, hogy nem éreznénk túl sokat, zuhanás közben, mert sokkos állapotban lennénk.
Egyébként sokkal jobb szerintem lezuhanni repülővel, mint kínzások sorát átélni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!