Mért van ez ha valakivel beszélek?
Figyelt kérdés
Mostanában ha valakivel akit nem ismerek annyira(bár már előfordult közelebbi ism.el is) beszélgetek és a szemébe kell nézzek vagy figyeljek rá tök zavarba jövök és azt érzem mindjárt elsírom magam?2012. jún. 8. 15:35
1/6 anonim 

válasza:

Most tőlem kérdezed, hogy elsírod-e magad?
2/6 anonim 

válasza:

első, te hülyevagy vagy mivanveled? szerintem egészérthető kérdésvolt..
őőő amugy a beszélgetés megy? milyen gyakran beszélgetsz idegenekkel? volt valami rossz élményed mosatnában? mióta van ez? kicsit meséjjémá könyörgöm.. nehézigy
3/6 anonim 

válasza:

Első vagyok. Persze, hogy hülye vagyok, habár nem én írtam a "meséljél" szót két "j"-vel...
4/6 GhostRider3 

válasza:

a szemkontaktus egy civlizációs norma, valójában ellentmond az alapvető állati ösztönöknek, miszerint a másik szemébe nézni offenzív
ezt le lehet győzni önbizalomnöveléssel, azt pedig leginkább a gyakorlat segíti elő.
5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg én voltam a hülye oda nem kérdőjel kellene :D
A beszélgetés megyeget és mostanában volt pár idegennel való beszélgetésem. Ma is előfordult és megint azt éreztem hihetetlen nem tudom kontrolálni magam görbül össze vissza a szám:S Pedig semmi olyan téma nem volt.
2012. jún. 9. 22:58
6/6 anonim 

válasza:

Azért, mert most ilyen időszakod van. Majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!