Ez sértő kijelentés szerinted?
Ez nem sértő, inkább dicséretes.
Jobb mint az össze-visza locsogó emberek, akik csak beszélnek, de semmit nem mondanak, az inkább csak ilyen háttérzaj :D
Igen, ebben sajnos tényleg van valami, hogy a szószátyár, nagyhangú, társaságközpontja embereket valamiért jobban kedvelik. A csendes emberről a lehető legrosszabbat feltételezik, mert ha valaki nem beszél sokat, azt gondolják, hogy sértődöttségből, vagy dacból nem kommunikál és ráadásul lehet, hogy még hülyének is néz másokat. Ez egy gyakori téveszme a legtöbb ember részéről.
Szerintem, azért, mert nagyon sokan rendkívül felszínesek és korlátoltak, és még csak a fáradtságot sem veszik, hogy megpróbálják megérteni a másikat.
Így aztán maradnak az előítéletek. Én sajnos ezt tapasztaltam, mert én is meglehetősen csendes és introvertált vagyok.
Ezért is kerülöm már, ha lehet, a nagyobb társaságokat, meg úgy általában az embereket.
ez nehezen félreérthető, azt jelenti általában hogy nem jártatja fölöslegesen a száját, ezért amikor beszél, súlyosat mond. lehet az vicces, vagy nagy igazság, a lényeg az, hogy nem sértés.
# 8/9
van egy érzésem hogy magadról beszélsz.
válaszolva: az embereknek semmi sem jó, unatkoznak, meg akarják tapasztalni saját társadalmi határaikat, ezért a (látszólag) gyengébbekkel kezdenek kötekedni. az is meglehet hogy az illető nem túl beszédes, és nem is agresszív, de egy határozott ütéssel rendbe teszi azt, aki túllép egy határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!