13 éves lány kislány vagy nagylány?
Figyelt kérdés
Utálom ha valaki lekislányoz csak azert mert nem nő a cicim csak gondolom mivel hogy más osztálytársamnak van cicije és mar rögtön azt mondják Neki "Micsoda nőies lettél, rám meg ilyesmit nem.pedig nem hinnem h csak a külső számit mert qz élet megtaitott arra hogy felnőttesen gondolkodjak....2012. jún. 6. 17:27
11/22 anonim válasza:
Most kezdtem nemrég dolgozni. Nálam idősebbek dolgoznak a munkahelyen. Kislányoztak már le egy párszor engem is. :) 21/L
13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!Nem én vagyok 13 éves csak kiváncsi vagyok,hogy nektek mi a velemenyetek.1-nek:azért kisbaba nem!!!
2012. okt. 19. 07:11
14/22 anonim válasza:
Szerintem, már nevezhető nagylánynak, ha már látszanak rajta a nemi érés jelei.
16/22 anonim válasza:
pff kis 13 éves ribi mit akarsz? nem körülettöd forog a világ..
17/22 anonim válasza:
16.os! csigamaci!:)) am a 13 inkább kicsi mint nagy, de ez kinézetfüggő,és is annyi vagyok de egy kis sminkel meg egy elegáns ruhával(a többiek elmondása szerint) simán elmentem volna egy 25éves nőnek, alapjáratban kinézek 16-17nek, nem kicsiznek le.ennyi.:))
18/22 anonim válasza:
Ha menstruálsz és tudod is, hogy mi az, akkor nagylány vagy!
19/22 anonim válasza:
Kislány. Akármennyire is érett külsőleg, agyilag akkor is csak kislány még.
20/22 anonim válasza:
Én sem szerettem 13 évesen ha lekislányoztak,de rád még mit mondjon az ember?!A nagylány még nem illik a szituba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!