Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van "tömegérzésem",...

Miért van "tömegérzésem", azaz hogy tömegtermék vagyok?

Figyelt kérdés
Budapesten sokszor éreztem már így korábban, most meg folyamatosan. Dolgozom, 9:00-18:00 hazamegyek csinálok ezt-azt, haverok, max. barinő - vagy van vagy nincs, nem változtat a dolgokon. Valamiért valami "nagy" dolog részese akarok lenni, vagy nagyot alkotni, vagy kiemelkedni valamivel, de miért? Miért nem elég nekem az átlagos élet? Tényleg bele lehet őrülni ebbe az érzésbe, olyan unalmasnak tűnik tőle minden az életben. Japánban végem lenne ilyen szempontból az tuti :) :)

2012. jún. 4. 12:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, 27 / f vagyok
2012. jún. 4. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja, barinő, ez jó megfogalmazás. Hihetetlen, hogy mennyire degradálódott a magyar nyelv.

Szerintem ez teljesen természetes érzés, hogy nem elégít ki ez az életvitel. Akkor lenne furcsa, ha ez nem jutott volna eszedbe.

Én, személy szerint, sose tudtam igazán beilleszkedni a társadalomba, mindig kívülállónak éreztem magam. Ezért aztán az utóbbi pár évben teljesen elszigetelődtem.

Egyébként nem tudom, milyen lehet a gondolkodásod, de azért ebben az életvitelben, amit folytatsz, meg lehet találni a pozitívat. Más szóval, nem kell annyira az eltömegesedett embert követni, pl. baráti kör, barátnő. Főleg ha felszínes kapcsolatokról beszélünk. Így is bele vihetsz valami többletet az életedbe. A szabadidődet, úgyis arra használod, amire akarod.

2012. jún. 4. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:

NEm akarlak elszomoritani...

http://www.youtube.com/watch?v=jRej-aH_ZSQ

De sajnos a Kaminórol küldtek ide.

2012. jún. 5. 22:48
 4/4 GhostRider3 ***** válasza:
természetesnek kellene lennie hogy az ember él és nem csak létezik
2012. jún. 6. 18:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!