Miért félek az egyetemtől?
Szia, ez azért van, mert rágörcsöltél.
Gondolom a tudatalattidban még ott van az a bukás. Felejtsd el! Annak kész, vége, letudva.
Én is így voltam a második félévben, az átlagom is hasonló volt, de próbáltam nem arra gondolni, hogy hülye vagyok és alkalmatlan és nem érek semmit a többiekhez képest.
Igenis értékes vagy, a többiek nem a jegyeid miatt szeretnek, ha javítasz attól nem fognak jobban szeretni:
Ne félj, elsősorban nyugodj le, relaxálj, jógázz, fuss néhány kört a közeli parkban, vagy hallgass zenét, vagy mindegy, csak csinálj valamit ami lenyugtat, ami kitisztítja a rossz gondolataidat.
Bíznod kell önmagadban, kicsit zuhant az önértékelésed, a pozitív gondolkodáson kívül nem tudok mást mondani.
Okos vagy, értékes vagy, és az aki a tükörből vissza néz rád szeret téged és értékeli az erőfeszítésed! Ennél több szerintem nem kell :)
Igen. Ez az! Okos vagy! Minden jól megy és fog is a jövőben. Hiszen egyetemista vagy. Ez nagyon jó dolog. Emlékszem én is igen nehezen indultam. Nagyon kínos volt az elején, de most már megszoktam és nem félek a vizsgáktól.
És a végén, majd rájövök valószínű, hogy ó micsoda irónia, mások szexeltek én meg tanultam, mint egy nerd.
Ez az élet! Az egyetem, és utána a semmi.
Köszönöm a válaszokat.
Hogy érted, hogy utána semmi? Azért tanulunk, hogy utána legyen valami.
Igen. De a valami a semmi. Semmit nem ér. És milyen sokat jelenthet ez a semmi valójában! Gondolj ebbe bele! Tulajdonképpen bármit is csinálunk az pontosan a semmiért van. Mert mennyire szeretjük, kívánjuk ezt a semmit! Ezt az illúziót! Ezért élünk. Hogy lesz majd valami.
Akkor leszünk igazán boldogok fivérem, ha megtanuljuk a semmit értékelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!