Hogyan lehet onbizalmam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem is van egy kisebb bajom:D biztos sokan kerdeztek az onbizalom temarol es en is ezt csinalom! Probalom az onbizalmamat noveszteni de nem sikerul...amugy 15 eves lany vagyok es segitsegre,tanacsokra lenne szukszegem,ha vannak valakinek tipjei:D vagy tanacsai szivesen elolvasnam :D Remelem segiteni fogtok azert is gondoltam hogy ide irok:) Elore is koszonom szepen!2012. máj. 31. 22:02
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim 

válasza:

Állj a tükör elé, és mondd magadnak: Jó nő vagyok! ;)
De amúgy tényleg. Gondolom ismerkedés miatt kell az önbizalom. Egy jó tanácsom van, mindig mosolyogj. Azt szeretik az emberek, és ha ezt látják meg először rajtad, akkor már nem fognak rosszul elítélni. :) Próbálj meg új emberekkel ismerkedni, nem baj, ha nem lesz belőle tartós kapcsolat.(itt értem azt is:barátság) Ezzel is fejleszted magadat. :)
3/4 anonim 

válasza:

Van valami komoly hibád, ami miatt önbizalomhiányos vagy?
4/4 A kérdező kommentje:
Szia nincs olyan komoly hibam, lehet az hogy probaltam regebb is mindenkinek megfelelni de nem sikerul.. es hogyha megsertenek roszul esik es akkor nincs nagyon onbizalomhianyom es azt gondolom hogy a hatam mogott csak kibeszelnek es stb...
2012. jún. 12. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!