Ez mi? Mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
Nem vagyok belé szerelmes mert nagyon ronda az a gyerek. :$$ de akkor mit érzek iránta? mert mindig beszélgetni akarok vele. ez miért van?2012. máj. 29. 19:33
1/6 anonim válasza:
Hát te aztán rohadt kedves vagy, mit ne mondjak XD
2/6 anonim válasza:
lehet hogy valahogy sajnálod, mert biztos sokan nem szeretik, meg talán érdekel a személyisége. Érdekes.
3/6 anonim válasza:
És ha ronda, akkor már nem szeretheted? Láttad te a Szépség és a Szörnyeteg c. mesét? Ajánlom, mert ez aztán nem túl kedves vele szemben.
4/6 A kérdező kommentje:
de én szerelmileg értem ezt! h akkor mit érezhetek iránta ha egyszerűen nem wok belé szerelmes. :$$ de ez asszem több mint barátság. vagyis már totálisan össze wok zavarodav. :$$ segítsetek. :(
2012. máj. 30. 17:30
5/6 anonim válasza:
nem szerelem csak vonzalom. A külső megfog, a belső megtart. Hát úgy néz ki, nálad a mondat első fele nem jött össze, de a második annál inkább. Attól még, hogy az összhatás nem tetszik benne, biztosan van valami ami vonz szép hajszín vagy szemszín, valami szemmel látható, de nem feltűnő, az illata bármi.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy van benne olyan tulajdonság, ami tudat alatt vonz téged.
A magukat alárendelni szerető nők ezért szoktak bunkó, agresszív pasikat találni.
Sok ember izgatónak talál az ellenkező nemben olyat, ami pl. a saját anyjában, apjában is megvolt.
Én középiskolában nagyon szarul néztem ki, mégis volt egy szép csaj, aki valamiért foglalkozott velem. Valószínűleg szánalomból, vagy szórakozásból. De kedves volt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!