Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok, mi itt a bokkeno?

Mit gondoltok, mi itt a bokkeno?

Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, van sok jo barátom, akikkel élmény egyutt szorakozni, beszélgetni,de at veszem észre az életem során, h kivulállok mindig furán kezelnek. Nem vagyok udvariatlan, se beképelt, de talán oka lehet, h mások szerint jo a kulsom, értelmes vagyok (nem kell sok tanulás se a jo eredményhez) és mindig nagyon határozott. Talán ez lehet a baj. Mert általában mindig at mondják a barátaim, vagy az uj ismeroseim, h mielott osszebarátkoztunk volna, nagyon ellenszenves voltam, elkényeztetett, hulye kis p.csa benyomását keltem. Pedig hulye végképp nem vagyok (egyetemen, amire járok, sosem volt semmi problémám, pedig az egyik legkeményebb), fiuknak általában tetszem, mert feltuno a viselkedésem, szeretem a kulonleges oltozkodést, nem szeretem az egyhanguságot semmiben. De ettol még, h ezeket tudom, nem vagyok beképzelt. Pedig szinte sosem mernek tolem semtol semben megkérdezni semmit, mindig csak a pletykákat hallom vissza, és nem értem, miért vagyok téma. Tényleg nem piszkálok soha senkit, igaz engem se senki, de probálnák csak meg, véguk lenne:DD Na szoval annyi érdekelne, h nektek is szemet szur egy ilyen csaj? Mert tok jok a kapcsolataim, a barátommal, meg a barátaimmal is, de aért zavaro a tobbi ember hozzámállása. Lehet, h nem állok le mindnekivel beszélgetni apro csepro hulyeségekrol, meg csak azért, h udvariaskodjak, de sztem ez nem baj, sose vagyok barátságtalan.
2009. jún. 28. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ismernek téged eléggé. Ha jobban megismernének más lenne a véleményük rólad. Ez időről-időre megfog javulni, változni. Csak bízz önmagadban! És meglátod sikerülni fog!
2009. jún. 28. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

lehet h a stilusod nem jön be nekik.

én soha nem itélek az alapján h hogy néz ki vki. egy k.rvás öltözékben is rejtőzhet egy (nemtulszerény de) kedves lány. de vannak akik első ránézésre nagoyn nem szimpik:S nemtom mér

2009. jún. 28. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom, az írásod alapján nekem sem vagy szimpi.

Igenis beképzeltnek tűnsz.

Persze elhiszem, hogy valójában nem vagy az, de attól még úgy látszik, változtass a (beszéd)stílusodon.

2009. jún. 28. 17:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszi szépen a válaszokat! Igen, tudom, h nem ártana kicsit visszafognom magamat, de a turelmetlenség nagy hibám sajnos... Viszont nagyképuség vagy sem, észre lehet venni, h egy olyan embert, aki sikeresebb, mint általában a tobbiek, szeretnek ok-ok nélkul pellengérre állitani. Ha csinos, jol néz ki, akkor biztos r.banc, ha kiderul, h nem, akkor biztos butuska, ha a sem, akkor meg beképzelt és bunko. Nem mondom, h én vagyok a legszebb, legokosabb lány, mert pár barátnomet látom naponta, ez elég, h tudjam ki a szép:D De a tobbségnél igenis szerencsésebb vagyok, és szerintem ezt nehéz elviselni nekik. Egyébként tisztában vagyok a hibáimmal is, tobb van, mint ezek a jo dolgok, probálok változtatni, h konnyebb legyen nekem és a szeretteimnek is. És felszines sem vagyok, elég csak arra figyelni, h osszejottem 2 éve azzal a fiuval, aki hozzám se mert szolni, mert azt hitte nincs esélye, a kis butus. És nagyon szeretem, szerencsés vagyok, h velem van.
2009. jún. 28. 19:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen fogd vissza magad!!! Ahogy beszélsz magadról nekem sem vagy szimpi..leht azt állítod magadról h nem vayg beképzelt!! S lehet valóban nem vagy....de úgy jön át!!
2009. jún. 28. 19:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Az ontudatosság nem egyenlo beképeltésggel... Amugy meg azért irtam le, milyen vagyok, h tudjátok, más hogyan lát, nem azért, mert magamon élvezkedem. De ha az a kérdésem, miért hiszik azt, h buta, k.rva, beképzelt vagyok, akkor le kell irnom, h mit láthatnak nem???? Nem irhatom, h egy orok vesztes csunya lány vagyok, akinek nincsenek barátai, és mégis mindenki azt monjda, buta, beképzelt, nagyképu... Értitek? És az a lényeg, h mikor kiderul, h nem akkor meg szabadkoznak!!!!!!!!!!
2009. jún. 28. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
65%

Hááát, az írásod alapján nekem sem vagy túl szimpatikus.. :S

Túlságosan lenéző a stílusod számomra.

2009. jún. 28. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Az emberek ilyenek... Engem is mindig beképzeltnek gondolnak, meg nem tudnak hova tenni, talán a külsőm miatt, sokaknak ellenszenves vagyok, pedig sosem ártok senkinek... Annyi a lényeg hogy emiatt ne változtass magadon :) Talán egyszer az emberek rájönnek hogy nem külső + 2 mondat után kellene megitélni a másikat...
2009. jún. 29. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!