Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem megy a tanulás...

Miért nem megy a tanulás mostanában? 18/L

Figyelt kérdés
Mindig is arra voltam a legbüszkébb, hogy a bizonyítványaimban 5 és 4 vannak és a jegyeim nagy része is így alakult logikusan. De mostanában teljesen elhagyott a korábbi emlékező tehetségem: amit korábban 1 óra alatt voltam tökéletesen beseggelni, azt most több óra utáni tanulással is csak puskázással tudom ugyan úgy megírni, ráadásul az a legrosszabb, hogy valahogy alább hagyott a korábbi lelkesedésem és tudásvágyam, teljesen megutáltam a tanulást! Nem tudom miért következett ez be, igazából mindig is egy kis stréber voltam, de már az se vagyok ;( Az tény, hogy sok stressz ért az elmúlt időkben és egy nehezebb perióduson vagyok valahogy túl, de ettől eltekintve nem értem miért nem tudok egyről a kettőre jutni.

2012. máj. 15. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Pont akartam mondani, de aztán írtad, ez fix a stressztől van. Mert ez ismerős. A stressz az rossz. Meg hát mi más lenne, mert attól nem kell félned, hogy elkezdtél volna leépülni ^3.
2012. máj. 15. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Jó neked, én tavaly - 12., 11.-es tananyaggal - délutánonként 4-6 órás tanulással, hétvégéken kb. egész nap végigtanulásával voltam 4.5, és ebben a tanárok jelentős jóindulata is közrejátszott.
2012. máj. 15. 17:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt nem mondom, hogy nem kell megdolgoznom ezért a teljesítményért. Mondjuk vizsgák előtt ált. én is kitanulom a belem, meg régebben is, de így ilyen dolgozatokhoz nem kellett annyira, mert valahogy az órán már egy csomó dolgot megjegyeztem, de mostanában még figyelni is nehéz, bár mostanában elég sok klassz tanárom elment (új munkahelyek, babák stb.) és ez nagyon zavar.
2012. máj. 15. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!