Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » SOS! Mit tudnék tenni az ügy...

SOS! Mit tudnék tenni az ügy érdekében? (lent)

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam hogyha fb.-n a szülinapját valaki átváltoztatja, akkor boldog szülinapot kívánnak neki :).

Nah ezt én is kipróbáltam :S.

Beállítottam máj. 14-re (02.01-n lenne). Először a legjobb barátom kívánt bsz.-t, de utána rájött hogy mikor van :)

Nah. Egy lány és egy tanár (!) kívánt még bsz.t.

A ciki hogy egy bizonyos ideig nem tudom visszaváltoztatni .

Szerintetek haragudni fognak, vagy ha Ti kívántatok volna bsz.-t akkor mit szóltatok volna, ha megtudjátok az igaszságot? Illetve hogy tudnék elnézést kérni, ha kéne.

Köszönöm a válaszokat :)

2012. máj. 14. 21:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem is merek ránézni a facebookomra.
2012. máj. 14. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Amiről az emberek tudják hogy le van írva relatíve biztos helyre, azt hajlamosak nem megjegyezni. Szóval sokan elhinnék gondolkodás nélkül.

Mit mondanál? Azt hogy hallottad a városi legendát, hogy az emberek gondolkodás nélkül elhiszik ami a FB adatlapon van, csak kipróbáltad mert érdekelt a dolog a valóságban. End of story.

2012. máj. 14. 22:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazad van! Szerinted haragaszanak? (megy zöld kéz)
2012. máj. 14. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi alapjuk lenne haragudni, végülis pénzükbe nem került boldog születésnapot kívánni... Ha nem írod ki a hozzászólásuk mellé, hogy nem most van, akkor még kellemetlen helyzetbe sem hozod őket.
2012. máj. 14. 22:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Magam hoztam kellemetlen helyzetbe.
2012. máj. 15. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!