Miért nem tisztelnek az emberek?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, és már nagyon régóta érzem/látom, hogy az emberek nem adják meg az alap tiszteletet, amit meg kéne adni egy embernek. Optimista, jó kedélyű, udvarias, és tisztelettudó vagyok, tehát nem hinném ,hogy ez lenne a baj. Például a tanárok, és egyéb emberek sem tudnak velem higgadtan viselkedni, mindenért leordítanak, és ez nagyon nem esik jól, miközben látom, hogy a többi osztálytársam, és barátommal teljesen normálisan bánnak, ha hibáznak valamit, csak nálam kapja fel a vizet mindenki. Elég csendes típus vagyok, kerülöm a konfliktusokat, de néha már engem is kiakaszt, ha valaki elkezd kiabálni velem. A kérdésem az lenne, hogy miért nem tisztel a többi ember, és, hogy hogyan érhetném el, hogy tiszteljenek, vagy legalább úgy kezeljenek, mint az átlagot?2012. máj. 4. 16:54
1/3 anonim válasza:
külsőségekről nem szóltál. akárhogy is, az ember először küldőre ítél. lehet hogy mondjuk úgy nézel ki mint akit élvezet szivatni. ha félisten vagy akkor meg azt hihetik, hogy beképzelt vagy és neked úgy is mindegy. ha okos vagy dettó, ha buta vagy, akkor is. öcsémet is mindig megtalálják:D
2/3 anonim válasza:
ezzel most nem sokat segítettem: D a lényeg, hogy ne törd magad azon, hogy átlagos legyél. felesleges. ha téget b.sznak le, hát ez van. ezen nem nagyon lehet változtatni, max ha egy büdös bunkó leszel: D
3/3 anonim 

válasza:

Hallgass Adam Green-t. Jobb lesz tőle a hangulatod, és megtanulod végre, hogy jelentéktelen dolgokkal nem érdemes foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!