Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire . Nem...

Miért vagyok ennyire . Nem találok szavakat. Lent leírom! (? )

Figyelt kérdés

minden apró dolgon elkezdek pityeregni. ha anyukám rámszól kicsit hangosabban akkor is. ha a barátnőim nem foglalkoznak akkor is. ha csúfolnak akkor is. :(

13 éves vagyok...:( keveset is alszom , és keveset iszom . és tudom hogy ez nem jó a szervezetemnek.:(

szerintetek miért van ez? miért sírok minden dolog miatt?

2012. máj. 3. 15:05
 1/5 anonim válasza:
Mert érzékeny vagy.
2012. máj. 3. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
nem foglalkoznak velem *
2012. máj. 3. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy érzékeny vagyok..de túlságosan is :(
2012. máj. 3. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Most lehet hogy meg fogsz lepődni, de én 14, és fél évesen is elkezdek mindenen pityeregni. Ha hiszed, ha nem, ez az igazság. Érzékenység kérdése. De engem mondjuk napi szinten b*szogatnak (már bocs) a suliba, barátaim sincsenek (1-2, aki elfogad, te a többi rendszeresen mellémáll ha kell valami, következő pillanatban meg már a csúfolás magasiskoláját járja), és én legtöbbször ezért. Milyen a baráti köröd? Lehet, hogy ők is tesznek rá egy lapáttal, hogy mindenen pityeregsz.
2012. máj. 3. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is 13/lány vagyok:D

Régebben én is érzékeny voltam,főleg miután meghalt a cicám.Azóta utálom az állatokat.Nos,mindig amikor sírnál gondolj valami szépre,például egy szépfiúra vagy valamire amit szeretsz.Aztán próbáld magadnak bebeszélni,hogy az érzékenység irtóra béna és te nem akarsz béna lenni.Szerintem egyébként egyáltalán nem leszel sikeres az életben hogyha ennyire érzékeny vagy,szóval sürgősen változtatsz.Ha szeretnél még valamit megtudni,nyugodtan írj rám privátba:D

Hello

2012. szept. 3. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!