Miért hazudik nekem?

Figyelt kérdés
van egy bnőm. egyszer félrelépet. megkérdeztem hogy mi volt. azt mondta hogy csak egy csók. utánajártam és szex is volt. régóta ismerem, azt hittem őszinte. de ez miatt el kezdtem utánna járkálni q dolgoknak és kideritettem hogy rengeteget hazudott. az természetes hogy nem akarom látni? megbocsáltsak neki? kevés ismerősöm van, de azokba szeretek bízni benne viszont màr nem tudok ez után. ti mit csinalnatok?
2012. máj. 1. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
én nem bocsájtanék meg :/ bizalom nélküli kapcsolat?az már 1 vicc...
2012. máj. 1. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Detto. A bizalom a legfontosabb, szerintem.
2012. máj. 1. 23:24
 3/5 A kérdező kommentje:
hát igen ezen gondolkozok én is. sztem 2 nap múlva el is mondom neki. addig még gondolkozok
2012. máj. 2. 10:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Adj egy istenes pofont is a ribancnak.
2012. máj. 2. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát tudod a vér kötelez.... Nem ütök meg lányokat... de szivem szerint adnák neki egy akkorát hogy csokorba szedje a villanyoszlopokat, és utánna felköszöntse vele a trafóházat
2012. máj. 4. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!