Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány csaj sértődne meg a...

Hány csaj sértődne meg a következő üzeneten?

Figyelt kérdés

előzmények: alakítottunk egy zenekart, egy próbánk már volt, úgy volt hogy vasárnap(ma) lesz a köv. amire előző héten a csaj énekes is beleegyezett..5 nappal előtte fészbukra is kiirom(hogy biztosra menjek) a zenekar csoportjába ami hozzá is egyértelműen eljut..erre két órával a próba előtt ir a csoportba hogy neki sajna mégse jó..na erre bazi ideges lettem

és írtam neki egy üzit

:"szia

csak egy kérdés.

szeretnéd egyáltalán ezt az egész zenekart?

mert ha nem akkor mond azt, vagy ha igen akkor ne tégy úgy mintha hidegen hagyna

mert ebből nekem, és nem csak nekem jött le ez, de javíts ki ha félreértünk"

2012. ápr. 29. 22:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Megkérdezted tőle miért nem jött? Érdemes lett volna.

Talán egy nagyon közeli rokonja kórházba került, vagy valami ehez hasonló dolog véget nem ,ment el.

Ha meg az egészhez nincsen kedve,akkor neked van igazad.

2012. máj. 1. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mi miatt mondtam volna le. Ha a nincs kedvem kategória, akkor nem, és úgy nekem lenne igazad, DE megkérdezted miért mondta le? Igenis vannak dolgok, amik még a zenekarnál is fontosabbak. Pl. egy rokon a kórházban, vagy akár nagypapa 70. szülinapja (igen az is, mert ki tudja megél-e még akár egy évet is, és neked is milyen rosszul esne, hogy az unokádnak fontosabb egy friss(?) zenekar, amivel még ezernyi alkalma van valószínűleg), mint ő, akinek a napja tulajdonképpen meg vannak számlálva)

Bár most így újra elolvasva ott van a javíts ki, ha félreértünk, úgyhogy azt hiszem elsőre besértődnék/bunkón írnék vissza, de aztán kitörölném és elmagyaráznám. De ha azt nem fogod fel, akkor tényleg megsértődnék.

2012. máj. 5. 08:58
 13/16 A kérdező kommentje:

szia

azért nem akarom megkérdezni mert még alig ismerem és az milyenmár hogy így utánakérdezek

de egyébként azt válaszolta hogy "csak neked jött le ez"

"Bár most így újra elolvasva ott van a javíts ki, ha félreértünk, úgyhogy azt hiszem elsőre besértődnék/bunkón írnék vissza, de aztán kitörölném és elmagyaráznám. De ha azt nem fogod fel, akkor tényleg megsértődnék."

tehát ez sértőn hangzik?...totál nemértem.szerintem nincs benn semmi sértő

egyébként visszaírtam neki hogy akkor ,hogy nem csak szerintem viselkedik így, meg akkor miért csak 5 nap múlva válaszol a kiírásokra..

ezt a levelet már 4 napja küldtem, de azóta nem jött válasz, pedig fentvolt azóta fészen.

na ez mit jelent?

pedig az elején mikor először megdumáltuk a dolgokat tök normálisnak tűnt

2012. máj. 5. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt, hogy nem tudja megfogalmazni a választ.(És nem feltétlenül azért, mert kamuzni akar)

Azért, mert ha tényleg szeretné, akkor akaratlanul is megsérted azzal, hogy azt feltételezed, hogy nem. És az is sértő, hogy így, ilyen egyenesen elé állítod. Mármint nem sértő, teljesen normálisan írtad, csak olyan nyers.

Szerintem nyugodtan kérdezz rá. Ha nem akarja megmondani, akkor majd nem válaszol és kész.

/Én próbálom őt menteni, ahol csak lehet, mert a többi esetet te nagyon jól látod(ahol ő a hibás), de ettől függetlenül lehet, hogy csak egy problémás csaj és olyan, amilyennek gondolod./

2012. máj. 5. 22:26
 15/16 anonim válasza:
Neked van igazad. A csajt - ha még többször eljátssza- akkor ki kell rúgni a zenekarból.
2012. máj. 14. 15:50
 16/16 A kérdező kommentje:

azóta visszaírt és persze megmondta hogy a tanulás miatt van, erre újabb próba megin tegnap lett vna, de semmi reakció..

ennek tényleg ez lesz a vége :\

totál nemértem:S

2012. máj. 14. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!