Mivel lehet téged a legjobban megsérteni?
Figyelt kérdés
És milyen szavakkal?2009. jún. 21. 21:16
1/22 anonim válasza:
ha a külsőmre tesznek megjegyzéseket
2/22 anonim válasza:
Ha nem hiszik el, hogy igazam van, pedig bizonyítani is tudom, hogy az én álláspontom/véleményem/tudásom a helyes.
Ha egy barátomra valami erősen negatív dologt mondanak, úgy hogy halljam.
Ha megmondom valakinek, hogy szerepjátékos vagyok (rpg-s), és rögtön azzal válaszol, hogy nincs életem és/vagy szektás meg sátánista vagyok...
3/22 anonim válasza:
Hát eddig még semmivel nem sikerült senkinek. Szóval nem tudom. Nem vagyok az a sértődős fajta.
4/22 anonim válasza:
Ha a szüleimet vagy a páromat bántják!
5/22 anonim válasza:
Ha a súlyommal viccelődnek. Ha súlyról beszélünk, akár az én súlyomról, semmi gondom, mert tudom hogy túlsúlyom van, és bárki előtt belátom, ez nálam nem tabu téma, felnőtt ember vagyok már, talán pont ezért ha ezzel poénkodnak akkor borzasztóan rosszul esik. Pl múltkor mentem órára, csoporttársammal összefutottam a folyosón, 4.-en volt az óra és beálltam hívni a liftet, és mondtam hogy menjünk lifttel mert nem szeretek lépcsőzni, erre ő (ráadásul srác): az látszik haha.
6/22 anonim válasza:
engem inkább az zavar, ha a nálam butábbak akarnak kioktatni. attól nagyon ideges leszek, és megsértődöm.
7/22 anonim válasza:
Ha azt mondják rossz anya vagyok.
8/22 anonim válasza:
ha valaki ok nélkül belém köt... Pl teljesen átlagosan viselkedem, de beszólnak, odamondanak valamit stb. Ilyenkor hiába tudom, hogy ideges a másik fél, és csak azért van az egész, akkor is a plafonon vagyok.
9/22 anonim válasza:
Ha felteszek egy teljesen ártatlan kérdést, pusztán a kíváncsiság által vezérelve, erre pedig leteremtenek és fölényeskednek.
10/22 anonim válasza:
nem bírom ha kritizálnak a külsőm és belsőm miatt egyaránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!