Van itt valaki aki pszichológiát tanul?
Figyelt kérdés
Nem akarna engem meghallgatni? Légyszi. Csak mert néha tök boldog vagyok, aztán meg hirtelen totál szomorú és nem tudom hogy miért. És elmenni meg nem merek pszichológushoz, iskolaihoz sem. :/ Jó persze, tudom hogy kamaszkori hülyeség a hangulatváltozás, de nem mindenki ilyen, akkor én mért??2012. ápr. 22. 12:43
1/4 anonim válasza:
Miért nem mersz elmenni valakihez...? Aki ért hozzá az többet tudna segíteni -.-
2/4 anonim válasza:
Hidd el sokkal jobb, ha elmész egy képzett pszichológushoz, mint itt kérsz tanácsot ami nem biztos, hogy segítene neked.
3/4 anonim válasza:
Én majd csak fogok.
Miért nem mersz elmenni egy pszichológushoz? Találkoztak ők már "furcsább" emberekkel is.
4/4 anonim válasza:
Nem kell beszélni, bárki megmondja neked csípőből. Jól figyelj: kamasz vagy. És mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!