Mi olyan nevetséges azon ha valaki forever alone?
első vagyok.
én is az vagyok, de rám a lányok is azt mondják hogy helyes vagyok mégsincs barátnőm egyszerűen csak nincs szükségem rá mostanában.
nem tudom milyen lehet azoknak akik csúnyácskák és visszautasítják őket, ezért nem tudom beleélni magam a helyzetükbe. Hogy miért nevetséges? nem tudom kik nevetnek rajta, én sose szoktam!
17/F
Évek múlásával én is az lettem, nem megy a barátkozás meg a kezdeményezés az emberek felé.
21/F
nekem vicces, ugyanakkor én is az vagyok...
nem vagyok ronda - és ez nem egoizmus -
megvan az oka h miért vagyok az.
Nem szabad azzal foglalkozni, hogy mit mondanak az emberek. Az a fontos, hogy te hogyan viszonyulsz magadhoz, meg a világhoz.
A csúnyaság sem kifogás amúgy, hiszen mennyi "ronda" embernek van barátnője.
Én is a forever alone kategóriába tartozok...asszem...Nem vagyok képes összehozni egy épkézláb kapcsolatot. Sem baráti sem párkapcsolati szinten. Próbálkozások is most már csak néha vannak, mert tudom hogy úgy se fog összejönni, az előzőkből kiindulva :/
Pedig azt mondják nem vagyok ronda....hogy "jó csaj vagyok"...mégis egyedül vagyok. Ha elmegyek egy szórakozóhelyre folyamatosan tapadnak rám a pasik, de mit kezdjek velük, ők csak "szórakozni" szeretnének. Nagyon nagyon magányos vagyok
De nem szabad elkeseredni, fejleszd magad, tanulj, sportolj, aztán majd csak lesz valami....hidd el eljön majd a te időd is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!