Rím faragás . Ti tudtok?
Figyelt kérdés
a Timi névvel kéne egy bemutatkozó rímet faragni a barátnőmnek. De semmi ötletünk nincs. Ha lehet hülyeségeket ne írjatok. Olyan kéne ami egy újságíró versenyre lessz. bérmi lehet benne. nem muszály igaznak lennie.2012. ápr. 19. 16:55
1/8 anonim válasza:
Mondj magadról 1-2 dolgot, én szívesen megírom neked.
2/8 A kérdező kommentje:
de pl mit?
szőke haj, jótanuló, ügyes, okos bér ez nagyképüen hangzik, sokmindenhez értek sütés főzés. töri a kedvencem ,zöld szem
még majd ha kell valami akk kérdezz!
2012. ápr. 19. 18:44
6/8 anonim válasza:
Na mindegy,ha gimis lennél,akkor lehetne.. Pl Timi, meg neki a gimi. Boldogul a törivel és otthon is,ha sütni kell..
7/8 anonim válasza:
Írj privit! És írj magadról minél több dolgot :) Pl: hol születtél, kedvenc kaja, hobbi stb ezeket nagyon könnyen rímbe lehet fogni :D
Pl. X Dóra az én nevem,
Kiskunhalason születtem.
Szívesen olvasok,
S versírásnak hódolok.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöööm, nagyon sokat segítettetek;):D
a Dórás nagyon tetszett mert az a második nevem:D:D;)
mindeggyik jó voltt:D
2012. ápr. 29. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!