Hol adhatom el a testem halál után?
Figyelt kérdés
Csak komoly válaszokat kérek!Régen volt egy kolegám, aki magánál hordott egy pappírt amin rajta volt hogy ha meghal akkor az orvostudomány szabadon rendelkezhet a testével és a szerveivel tanulmányi célból!Elvileg ez legális volt és még ma is az !Ha igaz akkor hol tudnék utána járni, mert ő a 90-es évek elején kapott a testéért vagy egymillió forintot?Nem vagyok kretén vagy perverz, csak érdekel a téma!2012. ápr. 19. 15:31
1/5 anonim válasza:
Figyelj.
Pénzt nem kaphatsz érte, ez biztos.
A papírt meg arról kell hordani, hogy NEM járulsz hozzá a tested hasznosításához.
Tudom, nem fogod elhinni, és várod a számodra "hasznos " választ.
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg a Bodies kiállítás vezetőjét xD
3/5 A kérdező kommentje:
ok!Hát akkor nem tudom mit kamuzott a hüle gyereke!Na azért köszi a választ!
2012. ápr. 19. 18:11
5/5 anonim válasza:
Ha meg kapsz érte pénzt lehet elöbb halsz a kelleténélxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!