Miért álmodom ezt? Mi a háttere?
Figyelt kérdés
Többször álmodtam már, hogy megverem egy nagyon közeli és nagyon szeretett rokonomat. Annyira ütöm, amennyire bírom, mégis érzem, hogy az ütéseim gyengék, erőtlenek. Közben imádkozom, hogy ez ne a valóság legyen, zokogok, félek és mérhetetlenül szégyellem magam.2009. jún. 19. 19:02
1/3 anonim válasza:
Szerintem valamiért dühös vagy,de nem biztos hogy arra a személyre hanem az ő formájáában jelenik meg az álmodban.
(mostanában hallottam a tv-ben hogy az éjjel a gondolatok,érzelmek(a tudatalatti is)össze kavaradik és azt megállmodjuk de a személy nem feltétlenül a valóságot tükrözi)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál!
2009. jún. 19. 21:04
3/3 anonim válasza:
szerintem így akarod levezetni a feszültséged ami veled tröténik én azt hallottam hogy álmainkba azokaz álmodjuk meg amit elszeretnénk felejteni vagy abban az időpontban nem volt időd feldolgozni azt az eseményt de attól is függ hogy mikor álmodtad mert ha reggel akkor nem sok értelme van a dolognak de ne félj ettől az álomtól csak nagyon feszült vagy én azt ajánlom neked hogy pihenj valahol:::)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!