Hogyha határok nélkül választhatnátok mik szeretnétek lenni?
Figyelt kérdés
Nem kellenne hozzá se pénz se semmi!2009. jún. 19. 14:24
1/23 anonim válasza:
Gazdag, sikeres, okos, népszerű, boldog, szerelmes, egészséges, fiatal.
2/23 anonim válasza:
Foglalkozásra gondolsz? Akkor azt hiszem, énekesnő lennék és saját stílusomat belevíve új műfajt teremtenék!
4/23 anonim válasza:
-Elismert divattervező
-Gyönyörű,okos,kedves,egészséges:D
-Gazdag
-Boldog
-Sosem magányos
-Adakozó
5/23 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést!!! Foglalkozásba. Légyszi írjátok oda hogy mi a nemetek! Köszi!!!
2009. jún. 19. 15:09
6/23 anonim válasza:
Olyan orvos, aki minden betegséget megtud gyógyítani, embernél és állatnál is.
20/L
7/23 anonim válasza:
Ha szabadon választhatnék, akkor egy kis, csendes antikváriumom lenne, ott igazán jól érezném magam.
8/23 anonim válasza:
én mindig izmos kommandós akartam lenni:D de az is leszek még pár év tanulással :D
9/23 anonim válasza:
Kalandos életű állatorvos... XD
eredetileg is az akartam lenni, de sajnos nem tudok jelentkezni arra az egyetemre... amúgy meg olyan foglalkozást választanék, ahol be lehet járni a világot...
10/23 anonim válasza:
:) Nos így belegondolva én igazán örülök , mert én az lennék ami most vagyok ( gyógypedagógus-pszichológus), csak kicsivel azt kérném ,hogy tudjak mindent amit lehet ebben a két szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!