Jó ötlet megváltozni? (fontos, többi lent)
azért a személyiségeden alapjában véve nem lehet csak úgy teljesen változtatni, kisebb dolgokban
mit jelent az, hogy nem érzed magad boldognak csendesen? mi a gond ilyenkor?
Lehet hogy alaptalan a kérdésem de: Te emós szeretnél lenni?
Egyébként, nagyon nehéz meg változtatni az embernek az egóját (saját magáról fenntartott én kép), de nem lehetetlen. Pl.: Egy évvel ezelőtt visszahúzódó, depresszív, nyuszi és magányos ember voltam. Nem voltak barátaim, barátnőm stb. stb. . Egy, a lelkemre kiható radikális változáson átestem, és mondhatni új ember lettem. Az ellentettje ami voltam. De meg hagytam egy szokásomat, ami néha kell... szeretek én is egyedül lenni.
A lényeg a lényeg, magadtól nem fogsz tudni meg változni, csak hosszú idő múlva. Ha elfogadod a véleményemet akkor elmondom, hogy: kell az embernek a magány, hogy feldolgozzon olyan dolgokat ami a lelki világára kihat nap mint nap. De, hogy állandóan depresszív módon viselkedjen az már inkább egy rossz állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!