Érdemes egy lány miatt eldobni az életedet? Szerintetek
csak a véleményetek érdekelne
bocs félreértelmeztem :\ azt hittem hogy eldobni az addigi életed
és így a válaszom
NEM
2012. ápr. 11. 10:15
12/22 A kérdező kommentje:
hát végül is az addigi életemet dobom aztán hátha halál után már jobb lesz
Fölöslegesen meghalni? Nem. Senkinek nem lesz ettől jobb.
2012. ápr. 11. 16:41
14/22 A kérdező kommentje:
hát lehet nem lesz jobb de ebbe a szar világba társ nélkül elég szar
Nem, nincs értelme a pillanatnyi érzéseid miatt eldobni magadtól az életet.
Az idő MINDEN sebet begyógyít,még az ennél jóval mélyebb sebeket is és ami nem öl meg az megerősít.
Tudod mi a legnagyobb fájdalom az életben? Amit egy anya érez a gyermeke halálakor, mégis ezt is túl lehet élni.
Hozzáállás, életszemlélet kérdése.
Ha segítségre van szükséged, írj privit.
2012. ápr. 12. 18:24
NEM! Nincs értelme... Ne tedd meg... Még, hogy nem hiányoznál senkinek! Ez hülyeség!:) Egészen biztos vagyok abban , hogy rengeteg embernek hiányoznál.:) Nem érdemes egy ember miatt eldobni az egész életed.. Readásul biztos vagyok benne , hogy csak hirtelen felindulásból írtad ezt a kérdést és döntöttél így! Kérlek ne tedd meg! Nem érné meg! Hidd el..
2012. ápr. 12. 18:31
(Nem olvastam el az előző válaszokat.) Szerintem abban az esetben megéri, ha ez a lány legalább olyan boldoggá és tartalmassá teszi az életedet, mint amilyen lehetne ha nem adtad volna fel érte. Erre nincs sok esély, azt mondom nem. De ez attól függ, hogy mi mindent dobnál el érte, és mit kapnál cserébe.
2012. ápr. 12. 20:05
Természetesen nem, hiszen bármennyire is szeretsz valakit, mindig te vagy az első. Az életnek pedig az a célja, hogy túléljünk, ne rogyjunk térdre egy olyan megpróbáltatástól, ami évek múltán majd nagyon aprónak fog tűnni.
Sírd ki magad, ha olyanod van, de akarj túllépni rajta, és boldog lenni.
Szurkolok, kitartás :)
2012. ápr. 13. 00:53
19/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat hát azért nem tudom ebbe a világba felesleges élni mindenhol csak a rosszat hallani má az embernek semmi öröme sincs az életbe
Már, az is gáz, hogy egyáltalán felmerül, hogy valami kis idióta luvnya miatt ilyet csinálj...
2012. ápr. 16. 03:34
Kapcsolódó kérdések: